Bejba
|
Moj mož je edinec, pa vam povem, da ga ne zamenjam za nikogar drugega. V otroštvu je imel vedno manj kot več, nikoli ni bil razvajen, vedno je moral delati in to se ga drži še danes. On raje ostane lačen, zato da sem jaz oz otroci siti (banalno povedano). Če je npr. samo še en piškot, ga vedno da meni. Nikoli ne postavlja sebe v ospredje, za njega so najprej otroci in jaz, nato šele sam. Kar se mi ne zdi čisto prav, saj moraš tudi zase kdaj poskrbeti, kar mu tudi govorim. Navajen je delati in mu ni nič problem narediti. Neprestano je v akciji, nikoli ni bil navajen da bi mu drugi vse k riti prinesli, za vse je zaslužen sam oz. sva zaslužna sama. Je velik realist, ne živi v sanjah, ampak realno uresničuje najine sanje. Nikoli ni bil razvajen. Sama imam 13 let mlajšega brata, torej sem bila večji del svojega otroštva edinka. Nikoli mi ni nič manjkalo, pa tudi nisem imela vsega. Nikoli mi ni problema deliti. Vse kar imava z možem sva v veliki meri dosegla sama, nikoli nama ni bilo nič podarjeno. Pa sva po mojem mnenju dosegla veliko. Tako da, skupaj sva praktično dva edinca, ki zgleda nisva tako "tipična" edinca. Jaz trdim da to drži ravno toliko kot horoskop v katerega verjamem, če je lepo napisano, drugače ne . LP; Bejba