|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Epiduralna v Celju
20.6.2007 12:59:32   
Pikica pokica
Ima morda katera izkušnje? Vem, da jo je mogoče dobiti vedno in da je plačljiva, ampak me dejansko zanima, če je katera, ki jo je imela v CE porodnišnici??

Mene mika, ampak mi jo pri drugem otroku odsvetujejo user posted image .

HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Epiduralna v Celju
20.6.2007 15:12:03   
monja79
Ja, sem imela EA v Celju, in sicer pred letom in pol. Nisem bila zmenjena zanjo, a so mi jo po nekaj urah matranja in na mojo zahtevo seveda dali, plačali smo pa potem preko računa. Morala sem počakati cca. pol ure, da je dežurna anestezistka prišla od doma, ker je bilo zvečer in so mi jo namontirali. Bilo je vse OK, malo se je anestezistka jezila, zakaj so tako dolgo čakali, ker mi jo je komaj namontirala, ker sem bila že čisto zašopana z umetnimi popadki, a je šlo in ni mi žal. EA je zame zakonuser posted image !

Res pa je, da so me potem po porodu malo bolj hodili gledat in po nogah žgečkat in preverjat kako je z mano, pa vsati nisem smela takoj in še cel dan v spremstvu na wc. Ampak ne vem, a to zaradi EA ali zaradi dolgega in kar precej težkega poroda.

Zakaj so ti jo pa drugič odsvetovali?

Jaz se tudi sedaj v drugo zanašam ravno na EA, ker sem rekla, da brez sploh ne grem rodituser posted image . Upam samo, da bo anestezist prišel in da ne bodo slučajno tokrat kaj komplicirali, ker jaz hočem EA in PIKA.

Te še kaj zanima?

LP, Monja

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Epiduralna v Celju
24.6.2007 15:46:52   
nina166
Jaz sem tudi imela EA v Celju pred enim letom. Najprej sem sicer hotela roditi brez, vendar sem kasneje med samim porodom rekla, če mi jo lahko dajo, ker skoraj nisem več zdržala. So takoj poklicali anastezistko, samo malo dlje je trajalo, da mi je vstavila, ker sem imala zelo močne popadke in je mogla zelo pazit, da se ne bi premaknila. Potem pa je bilo veliko boljše. Tudi mene se po porodu hodili kar pogosto gledat, samo verjetno zato, ker sem imela med in po porodu zelo visok pritisk, pa še visoko vročino sem dobila po porodu. Jaz sem z vsem res zadovoljna in ko bom naslednjič rodila, grem spet v celje, s to razliko, da bom rekla za EA že na začetku poroda.

Kar pa se tiče plačila, sem tudi jaz dobila položnico na dom.

Lepo nosečnost še naprej in čimkrajši ter čimmanj boleč porod ti želim

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?