Milamay
|
Pozdravljene! Vikend je za nami in vidim, da je bilo med viknedom tu gor kar precejšnje zatišje. Smo vsi bili nekje, ne? V petek sva bila torej na koncertu Il Diva. Punce povem vam, da je bilo super. Fantje so res božansko peli in tudi super jih je pogledat. So se potrudili in se naučili nekaj slov. besed, ko so hvala, radi vas imamo Slovenija ... Ko so uradno peli zadnjo pesem, so ljudje stali in glasno ploskali, po kar dolgem času ploskanja pa so se vrnili med občinstvo in zapeli še nekaj pesmi. Tudi orkester je bil super, so se prav fino zabavalli. Med igranjem pesmi so plesali, si zraven peli ... Skratka, super. Niti malo mi ni žal, da sva šla. Po končanem koncertu pa je v LJ GROZNO MOČNO deževalo, midva pa sva imela avto kar 15 minut stran. Čala sva okrog 45 minut, nato pa sva šla v dež. Premočena sva prišla do avta, mož je slekel srajco, jaz pa mokro obleko in si oblekla jopico, čezu noge sem si vrgla koco, pa sva tako vozila do MB. Če bi naju ustavili policaji, bi si zagotovo svoje mislili. No, ampak to nikakor ni pokvarilo najinega vzdušja. Fantej so obljubili, da naslednje leto spet pridejo v Slovenijo. Tako, to je moj vtis s koncerta. Vem, da tema ravno ne sodi na naš forum, ampak sem vse skupaj morala deliti z vami. Kodrana - ja, izpiti ... Kako sem vesela, da je to za mano. Kaj si opravila ali ne? Verjetno pa še ne veš za rezultate, ne? Tako, uživajte v senci v teh vročih dneh.
|