Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

neprestane drži za ušesa. in glede na to, da je že enkrat imela vnetje ušes, sem jo peljala za vsak slučaj k zdravnici. Vnetja ni bilo, je pa imela ful nosek zamašen in je rekla, da jo lahko trga v ušenih, zato je malo nemirna in se drži za ušesa. Uglavnem potem sem ji vsako uro čistila nosek in vnetja nismo dobili.
Naša se je včasih vlekla za uho in sem ji malo podrgnila s svojim prstom, pa je pomagalo.
3 dni prej je pa še govorila da je vse ok). Tako grem sedaj samoplačniško k otorinolaringologu, da mu on pregleda uho. Jaz imam tega dovolj. Stane pa 50evrov. Pa še to, zdravnica je rekla, da naj mu dajem v uho parafinsko olje, da bo stopilo maslo. Če ne bo šlo ven, gre na čiščenje ušesa. tega je že 1mesec in ga še zdaj niso dali na spiranje ušesa. Star je 20m