Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za srečo.

...
oznanja.Že v prvi nosečnosti se je nonstop poleg naše hiše sprehajala in sedaj spet.Mogoče bo pa le zdaj ratalo ,da januarja stisnem k sebi bebiko.
...pa vso srečo tega sveta!!!!
. in se bova potem pogavarjale na forumu nosečnost. srečno.
. nobene samodiscipline. je pa res, da imam zapiske zraven in jih malo čekiram..
še ustni del pa bo.
in lahko začneva spet delati na
je izgubila moja ljuba prijateljica in upam, da se bo čimprej pobrala in se zazrla v prihodnost, z mislijo o angelčku, ki jo čuva od zgoraj....
v plodnih in neplodnih dneh, pijeva krvomočnico, pa jeva matični mleček, pa jaz jem vitamine, pa Uz ni ničesar čudnega pokazal, torej bi naj bilo vse OK ... a ne uspe?!
Zdaj ta ciklus naj bi začela z klomifenom in imela naj bi monitoring folikla, pa je vprašanje, če mi bodo sploh kaj delali, saj se začnejo dopusti. V torek bom poklicala in vprašala. Po mojem bo to na vrsti komaj konec avgusta. Joj, pa tako meseci bežijo ... pa moja leta ... Mogoče pa bo poletje boljše ... mogoče bodo sončni žarki in morje naredili svoje. NO, seveda midva tudi.