Anonimen
|
Petarda a veš, da se je meni pa o tebi sanjalo . Me smo pa zadnje čase res spuki Sem imela tudi jaz danes pregled, pa je samo srčka poslušal z neko leseno kupico . Pol sem ga pa pa vprašala, če je to normalno, ker me ful boli rit po , pa mi reče, da se po 7.m. več ne sme seksati . PA sem se jaz začela smejat, potem pa še on - faca. Sicer mi je pa že pri M rekel, da ga nihče ne posluša, ko pravi, da se po 7.m. več ne telovadi. Naty, jaz sem tudi mislila, skoz, da ne morejo biti zobki, pa sem šele zdaj ugotovila ko jih skoraj vse imamo in končno spimo, da so bili zobki. In me kar malo stisne pri srcu, ko se je ponoči drl, ko ga je revčeka verjetno bolelo, jaz pa vsa živčna okrog njega skakala pa tečnarila in se jezila zakaj ne spi, tvoj pa spi cele noči in celo juuuuuuuuuuuuutra . Kot bi naša bivša Sanja rekla: saj bo boljše . Bubi dosti roza ne kupuj, ker bom itak jaz Petardi prej prodajala Teni, midve pa ne moreva priti skupaj za čvek. Ko mene ni, si ti in sem jaz tebe ni na čveku . Če katera pozna koga, ki bi julij-avgust delal preko študenta na animaciji pri nas v Termah 3000, naj mi prosim javi!
|