|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj bi to pomenilo?
7.7.2007 20:43:22   
_Beky_
Zivjo punce!Z mano se spet dogaja nekaj cudnega in sicer:Prej sem vam pisala,da nisem imela nikoli nerednih user posted image no potem se je to zacelo tako.Zacenjam z marcem;user posted image sem dobila 16.3.07, Aprila sem jo dobila 5.4.07.(ciklus sem imela vedno na 30 dni)Maj--- 25.5.07 no in tukaj se konca junija jo sploh se nisem imela danes pa smo 7.julija in to me zre seveda sem naredila test pa je bil negativenuser posted image user posted image naj se to povem da sem z svojmu dragijem bila na dopustu od 24 junija in sem mislila da mi bo tauser posted image pokvarila dopust pa ni bilo tako!Naj se to dodam da sem 27.6 zasledila malo krvi  na spodnjem perilu ampak ni bila cisto rdeca no in jaz sem seveda  zalostno sla kupit vlozke in kaj se potem izkaze da je sploh ni!Zdaj pa me muci kaj bi to bilo test je negativen jaz pa zelo zelo zivcna!!!!!!Kaj naj delam prosim svetujte mi ker vi ste mi edina tolazba ker to pomoje ni normalno da miuser posted image toliko zamuja---Kaj pravite---???

ZELO BI VAM BILA HVALEZNA ZA KAKSEN NASVET!!
               

                                                                                 Lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 8.7.2007 10:02:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj bi to pomenilo????
7.7.2007 22:07:10   
Shani
Joj to je pa res kriza, če te heca M, tudi mene je prejšnji mesec tako, da mi je zamujala 9dni potem je pa prišla tako močna, da je blo joj.

Tebi pa zamuja še več, če sem prav razumela... ampak glede na to, da imaš neredne M in da si imela od aprila do maja tudi dolg ciklus je možno, da ga imaš spet tako dolgega... druga možnost pa je, da si imela kasneje O in tudi možnost, da si kasneje zanosila-to bi bilo možno ker imaš neredne M.

Glede na to, da imaš neredne M v tem času bi jaz na tvojem mestu sigurno šla na krvni test in bi se s tem vsaj potolažila in nebi bila tako nervozna kaj je. Pri testih je pa pomoje tudi možnost, da ti ne pokaže takoj nosečnosti...krvni test pa je res zanesljiv.

No, upam, da se bo razpletlo, da si user posted image ampak, da testi še ne pokažejo nosečnosti... držim pesti!user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj naj bi to pomenilo????
7.7.2007 22:26:40   
_Beky_
Pozdravljena Jurka6!
Hvala ti za nasvet res je vec dni mi zamuja kakor tebi na krvni test ne bom sla ker sem v ponedeljek narocena pri gin.dal mi je vaginalno kremo klimicin ter me cez en mesec narocil tako da ga bom vprasala kar se tice teuser posted image ali ima kdo kaksne iskusnje z tem klimicinom mogoce mi pa zaradi tega zamuja kaj pravite punce  sem zoprna kaj?Ampak ko clovek  nekaj ne ve in ko se znajde prvic v taki situaciji mu kakrsn koli nasvet prav pride!!!Zelim vam velikuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!RADA VAS MAMuser posted image user posted image


(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?