Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
je star 14 mesecev in je izredno živahen fantič. Nikoli ni pri miru, nonstop je v gibanju. Poleg tega mu nobena igrača in nobeno okolje ne zadošča prav dolgo. Potem začne jokat, sitnarit, sili v naročje, ga je potrebno nosit naokoli... Pred dnevi je bila pri nas 2- letna dekliva, ki se je lepo igrala pri nas celi dve uri. Ni bilo sitnarjenja, jokanja. Seveda se je bilo treba z njo ukvarjat, a ne tako intenzivno, samo, da ne bi bilo joka. Mene zanima, kdaj je pri vas, torej pri katerih letih minila ta faza, v kateri smo mi trenutno, ker na čase sem že prav depresivna? Vsi so mi govorili, da se to neha po nekaj mesecih in da se otrok potem spremeni v zadovoljnega in nasmejanega otročička. 
Drugače pa te faze sitnobe ne trajajo dolgo, par mesecev pa bo mimo. Samo potem je pa spet kakšna druga faza, ki ti kravžlja živčke
. Ma boš videla še malo pa se še stisnit ne bo hotel k tebi kaj šele, da ti bo pustil, da se ukvarjaš z njim. Zdaj sta moja dva sterjša stara 4 in pol in 3 leta in se sama zaigrata tudi po urco, dve oz. dokler se ne skregata.