Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
smrdi in postane slabo
smetana, maslo, katastrofa, pa tko sem jedla rada z medom na kruhu, zdej jem z margarino. Razni deodoranti, fuj, šamponi, smrečice za avto, sploh kašna vanilija, gel za obešanko na wc školjki, da o kakšni govedini sploh ne govorim
je zadnjič moj zrezal do konca, jaz nisem mogla. Včasih voham samo sebe, lase
Zgleda, da bom ratala Rex z mojim nosom. 
. Me je pa po treh mesecih popolnoma minilo. Me ne moti več.
in ni nič nenavadnega.
"nagnal" iz stanovanja, da je vse pospravil, prezračil, potem sem pa jaz kot carica prišla domov
.
. Ne vem, ali bo to kaj minilo ali pa bom tudi jaz postala Rex. Me doma že malo čudno gledajo, k skoz nekaj jamram, da smrdi.
. Tako kot prejšnji dve nosečnosti. Samo, da mi je najbolj smrdelo, ko sem bila prvič noseča. Takrat sploh nisem mogla jest normalno in sem se v celi nosečnosti zredila za 8,5kg.
, da se nisem mogla pripeljat z avtom v službo. Pa sem bila en teden na bolniški in cele dneve spala. Potem se je pa uneslo.
Pa vsa zelenjava oz. mrzle solate.