Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
malo poje na obrok, mleko hranim v grelcu, ampak največ 1 uro. Če se kasneje zbudi lačna, pač naredim nov obrok.
. Bom poskusila tudi vaše predloge. Zanima me še to. Recimo, da si izsesam mleko in ga dam v hladilnik. Naš Jaši se zbudi in hoče jestin mu to mleko z grelcem za flaške ogrejemo, nahranimo...Kaj pa, če ne popije vsega mleka in ga nekaj ostane...ali lahko dam to nazaj v hladilnik ali je neuporabno. In pa, koliko časa je to mleko lahko na sobni temperaturi??
. Tako mi je svetovala patronažna in je uspevalo, še posebej je bilo zame to ugodno ponoči, ko se je zbudila precej lačna in hotela takoj piti, sem jo nahranila, jo dala spat in si nato v miru ponovno iztisnila mleko, za novi obrok. Mleka žal res ne smeš pogrevati, ker je hranjeno mleko najlepši in najbolj ugoden prostor za nepotrebne in 'grde' bakterije.
.