lilka
|
Uf kolko ste spet načvekale . Jaz nisem utegnila nič za računalnik, ker sva šla v nedeljo na avtosejem in nama je končno uspelo avto dobit(Renault senice, zdej bomo pa meli dovolj prostora ) in sva včeraj šla po njega, je babika Tinko pazila. Tako sem bla dva dni samo na cesti in utrujena od vožnje ko čep. Zgleda sem od klime fasala še neko vnetje grla, mam že gnojne mandlje bom mogla jutri malo do zdravnice, ker brez zdravil ne bo šlo pri meni. Glasovi in vriskanje:naša bo klepetulja kot jaz, ker se že dolgo zelo glasno oglaša, gruli, vriska in ne vem kaj še vse in to zelo naglas. Tujci:kot sem že zdanjič rekla, našo za zadaj še nihče ne moti, je tudi včeraj zaspala na rokah babikine prijateljice, pa jo je prvič vidla, bomo vidli kaj bo ko zraste. Prevračanje: naša se iz hrbta obrne na bok in nazaj, to zaenkrat vadi, zdej ima novo finto, da se z vsem pokriva čez glavo oz. vleče proti glavi in se pokriva, sem brala v reviji, da to nekej pri 4M začnejo, naša je včeraj in zdaj ji je ful všeč. Igralna balzina: madona je to super zadeva, naša je tako rada na njej, telovadi da je čisto mokra in potem zadremlje in spet naprej Izpadanje laskov: pri nas se je zdaj začelo, naša ima že od rojstva ful dolge lase in zdaj so ji začeli zelo izpadati, tako da sem ji včeraj odrezala en pramenček za spomin, spodaj pa že rastejo novi, samo zdej je plenička pod glavo vsak dan polna las. me prav zanima, če bo še temna.Kaj pa kaj vaši in lasje? Barva oči: naša ima že od rojstva modre, finta je v tem da ima mož rjave, jaz pa sivo zelene, no babici imata obe modre(pa moj direktor ), a se to še spremeni ali ne več in do kdaj se še spreminja? Hariba: dobrodošla z dopusta, me veseli, da ste se imeli lepo, jah jaz imam tudi obroč pripravljen in bomo poskusili z morjem, če ne bo hotla pač ne kaj moreš. Ja mi gremo pa v apartma tako da se nam ne bo treba prilagajat, jaz nisem za hotele, mož še manj, smo bolj camping tipi. sabri: midva sva tudi hotla met piknik, no mož je bil bolj za to, pa sem ga prepričala da je boljše it v gostilno, da ni treba ljudi strečt, pa da mava pol še midva kaj od tega. Povabila sva samo svoje straše in njegovo sestro in brata, ki je bil boter.Pojedli smo kosilo in potem pri nas doma jedli torto in popili kavo, pa je blo. GH: bom počakala še kakšna dva meseca, so se komaj nehali krčki Neisha80:dobrodošla, smo prav vsake vesele a ne punce! Zoomzoom:sej od devetih do petih je za 3M dojenčke celo noč, jaz se tudi tako hvalim . Naša že nekaj časa tako pridno spi, pol ga je en teden nekaj sračkala, zdej pa dva dni kar vredu. Sej ne vem prav kaj pri njej vpliva na dolžino spanja, a to če več spi čez dan, a to kolko je utrujena, at o kolko poje, kaj pa vem morem še zgruntat. zdej je pa mož prišel iz službe mu grem kosilo pogret. Čau