Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Skratka dobila je najslabšo kombinacijo. Ampak res ne vem, kako je lahko od porodnišnice do por. tako drugače... v Lj. pač prideš, ko imaš popadke...kaj pa predled plodovnice pa to...kr neki. Ampak, to je samo njena zgodba.
skoz pri vama visi in vaju crklja
. Priporočam, ti tudi, da si zapomniš imena tistih, ki ti bodo pri srcu tako, da boš lahko povprašala če so tam takrat, ko ti bo hudo. Drugače si boste pa tudi s puncami iz sobe veliko pomagale. Upam, da sem ti kaj pomagala. želim ti lep porod in še lepšega
.
ti želim.
, aromaterapijo, skratka brez pripomb. Je pa res, da sem imela kratek in normalen porod, z otrokom je bilo vse ok. Fino je tudi, da sta v sobi samo po dve porodnici, je več miru in manj "frkerja". Sestre so se kar same ponudile, da nam za kakšno uro-tudi ponoči odpeljejo otroke, kar je tudi fino, da se res lahko odpočiješ. V glavnem meni ni bilo hudega.