|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
3.8.2007 8:05:20   
tananejka
Včeri smo se imele pa res lepo. Mi je žal, da sem zamudila in potem prej šla. Mormo pa čimprej ponovit srečanjeuser posted image  (jaz sem do 17.8. še doma, potem gremo pa na zaslužen dopust). Kot pravi Anuš, so pa naši marčki že zares pravi malčki.
AnuŠ: user posted image  za slikice, ja pa srelci ste res ena fajn bitjauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
3.8.2007 18:44:42   
Anonimen
Heeeelooooooo!

Punce zdej se bom lahko pa še jaz kdaj brez problema pridružila na srečanju, ker sem

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image  

http://www.ani3.dk/damer30/u5t6y.gif

Se vidimooooooooooooo!

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 9.8.2007 22:09:09 >

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
3.8.2007 22:55:18   
katjandraž
Žažiuser posted image , BRAVO!!! user posted image

Zdej bom pa kratka, je že ful ura, jaz bi pa rada za možeka naredila foto knjižico in mu jo dala, ko pride (imava v ponedeljek obletnico najine ljubezni, že 14 let sva skupajuser posted image ), da bo imel teh pol leta vsaj v slikah, če že v spominu ne more imeti. Imajo pa v DM akcijo od 5. do 10. 8. in je zastonj!

Baje pride 22., sam me je ravnokar strašil, da bo moral še v vojašnici prespati, ker mora stvar speljati do konca in gre 23. še v KP. Bomo videl. Potem ima pa še trilijon pregledov, tako da sploh ne vem, kdaj ga bom kaj videla in kaj bom z Ančico, ko bom v službiuser posted image .

Z Andražem imava spet dan samo zase, Ano so že ob 12h vzeli moji, midva sva pa zabluzila 100 na uro in šla v Jurmana, pa šoping, pa tortica ... Btw. našla sva ene ful stare Legice od Jake Skale, ki si jih je mali res želel in jih bo dobil za RD, ki ga ima čez slab mesec. Iskala sva pa karkoli od Jake Skale sigurno 2 meseca in ravno gasilsko postajo, ki mu je bila na prospektih najbolj všeč, sva našla v BTC v Hali A v BC. Ko sem Simonu povedala, da so bile 80 EUR, ga je skor kap. Samo, ko bi videli obraz mojega otroka, ko jih je našel na policiuser posted image , definitivno bi dala tudi 180 EUR, če bi bilo treba. Zaenkrat je sam rekel, naj jih spravim nekam visoko, da ji sam ne bo dosegel. Ves čas, ko sva hodila okoli, jih je pa nosil v roki, jih nisem smela dat v vrečko in gledal in razlagal... Pa je ogromna škatla, drugače vedno jamra, da ne more nest, ker ga roke bolijouser posted image . Jutri pa greva še v Atlantis, potem pa po Ano k mojim, Andraž pa ima namen ostat tam do nedelje.

Skratka, jaz sem še 3 tedne samska, imam časa več kot preveč, tako da bi se za srečanje lohka zmenile že drug teden, dokler je še Tananejka v LJ in zdaj, ko se Žaži lohka pripelje, pa Peli, ti delaš zjutraj najbrž drug teden? Če ste za, napišite kdaj in kje, jaz pridem. Pardon, mi pridemo!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
3.8.2007 22:55:56   
katjandraž
A jaz res ne znam biti kratka, al kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
3.8.2007 23:29:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

A jaz res ne znam biti kratka, al kaj?user posted image user posted image user posted image

Očitno ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajaa pa čestitke za tako dobo skupnega življenja..res lepo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3105
4.8.2007 10:05:45   
tananejka
Žaži: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SUPER!!!!

Katjandraž: čestitke za obletnicouser posted image . Lepo, da sta z Andražem uživalauser posted image

SE VIDIMO NASLEDNJI TEDEN NA SREČANJU. Žaži: glej da pridešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.8.2007 21:11:17   
Anonimen
Kaj je zaj babe....kr štrajkate al kaj?  user posted image user posted image

Nobena nč ne napiše...ni časa?

Neposredna povezava do sporočila: 3107
6.8.2007 21:08:11   
Anonimen
Punce čaaaw!

Najprej hvala za čestitke!!! Bdw..kje ste..ste kr mrknile user posted image

Hotla sm pa povedat, da bom mogoče kr hitro v Lj- na srečanju, ker sem danes že bila na samostojni vožnji user posted image ...in me ni strah in prav fajn uživam, kr lahko grem kamor se mi sprdne user posted image user posted image user posted image
Drugač pa v Lj grem v sredo- se grem na fax vpisat in se bova s Katjondraž dobile user posted image

Fajn bodite     papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.8.2007 22:14:32   
Peli
Zdej pa res samo na hitro.
Žaži čestitke!
Anuš ne se hecat, sm danes med potjo ustavla in šla od ceste po eni poljski poti mal tečt, tolk da sm k seb pršla, potem pa v avto in naprej. Če me je kšn vidu si je najbrž mislu da nism pr seb.user posted image
Glede srečanja bi šlo mogoče na Zbiljah okol 17h, ni važn ker dan ta tedn?
Zdej pa grem spat drugače bom jutr oči z zobotrbci podložila da se mi za volanom ne bo spal.user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
7.8.2007 8:15:43   
tananejka
AHOJ!

Jaz sem za srečanje, vseeno kateri dan se dobimo.....sam povejte, da si splaniramuser posted image

Mi gremo pa kmalu na morjeuser posted image user posted image , pa samo še 7 dni do dopustauser posted image user posted image . JUHUHUuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
7.8.2007 9:10:11   
katjandraž
Hej!

Glede na to, da je danes že torek, se lahko dobimo ali jutri ali v četrtek, v petek pa grem jaz že na morje. Hitro javite, če vam je to ok, da se zmenimo. Pa meni bo še enkrat treba dat navodila, kako do tja, ker sem že pozabilauser posted image .

Ana mi že teži tuki zraven, ni šans, da kej natipkam, dokler je madam budna.

Neposredna povezava do sporočila: 3111
7.8.2007 12:12:57   
tananejka
Oj!

katjandraž: kje se pa dobimouser posted image ...zgleda, da sem spet nekaj spustila pri branjuuser posted image user posted image . Jaz sem mislila, da se dobimo v Bizoviku.
Jaz sem za četrtek, sam še povejte mi kjeuser posted image

lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
7.8.2007 12:41:58   
katjandraž
Peli je rekla, če bi se dobile na Zbiljah. Samo sem ravno zvedela, da je in v sredo in v četrtek napovedano slabo vreme. Tako da ...user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3113
7.8.2007 12:43:50   
tananejka
Kaj pa če bi se dobile v Koloseju, če je napovedan dež??

Neposredna povezava do sporočila: 3114
7.8.2007 14:34:05   
katjandraž
Super!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
7.8.2007 20:30:02   
Peli
Midva bi probala pridt. Okol 17h?

Neposredna povezava do sporočila: 3116
7.8.2007 20:46:49   
katjandraž
Jupi, peli in aljažka bomo končno videli!!! Potem v četrtek ob 17h v Koloseju! Žaži, ti pa jutr nujno pokliči, da se spoznamo!

Za mano je totalno nor dan, mala dva tečna od jutra do večera, mami na dieti in tudi zato tečna, dragi včeri pozabu, da imava obletnico in sem misla, da se mi bo zvečer, ko bo klicu, kaj odkupu, gospod pa sploh ni poklicu, ker so se s kolegi zapričali. Pa sem bila na Skypu dalj kot do 23h!user posted image user posted image user posted image  Skratka, jutri je nov dan in upam, da zame milijonkrat lepši kot današnjiuser posted image .

Sori, k spet morim, sam dons je blo pa res vsega mal too much in se mi že počas blede.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
7.8.2007 21:14:42   
beti 1
Se pofočkamo za četrtek. Kaj več pa drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 3118
8.8.2007 21:01:59   
beti 1
Da ne bomo na drugo stran padle sem dolžna še eno čestitko:

Žaži:user posted image  user posted image

Sta se danes dobili s Katjoandraž.

Se vidimo jutri!!!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
8.8.2007 22:48:15   
katjandraž
Hoj!

Ja, z Žaži sva se končno spoznali in se malo načvekaliuser posted image . Ker je pa ena večja goflja kot druga, bom prekosila samo sebe in gremo najbrž drug teden k njej na obisk. Take relacije namreč še nikoli nisem vozila, do zdaj mi je bila najdaljša tura LJ-Domžaleuser posted image .

Jutri se pa itak vidimo v Koloseju. Komaj čakam!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.8.2007 7:38:10   
Mateja82
Ojla punce!!!

Mi smo nazaj. sem vas  pogrešala!
V tem času se je marsikaj novega zgodilo.
- Najpomembnejše je to da gre user posted image  septembra v vrtec. Šla sva sam tako informativno vprašat, če je še sploh kaj prostih mest. Imela sva srečo dobila je predzadnjega v  enoti, ki je nam najbližje povsod drugje je polno. Sva jo kar vpisla.
- Končno smo kupli nov hladilnik user posted image user posted image
- Pa po novem nisem več samohranilka, ker se je user posted image  prijavil na mojem naslovu.  Upam da nas ne bo to preveč teplo, po žepu ampak mi je ljubše če so stvari urejene.
- Razvajanje pri tašči je bilo super sam že mal dolgočasno, če ti ni treba nič delat. user posted image
- S ponedeljkom se je začel user posted image  14 dnevni dopust user posted image user posted image user posted image  

Se je user posted image .... bom še kasneje kaj napisala... mah..je spet plenica spustilauser posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.8.2007 15:25:24   
Anonimen
Punceeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  js ne morm prit. Načrt o katerem sm Katjindraž govorila je propadel, ker pač ne grem dans v lj, me tut v Koloseju ne bo. Pa tok vas bo na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa Peli.
Sama pa ne upam še v Lj user posted image  user posted image

Matr je to šit. Pa je blo že dogovorjeno za dans user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se bo še kdaj zgodilo, da vas bo tolk na klepetu, da si pridem not user posted image

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.8.2007 21:42:07   
Anonimen
In..punce..kako je blo na čveku? Naj katera poroča user posted image ....me firbec žuli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.8.2007 8:05:15   
katjandraž
Mi šibamo za 4 dni na morjeuser posted image , tako da se tipkamo drug teden. Uživajte do takrat!

Žaži, nimam cajta kej več napisat, vidim, da je tananjeka gor, mogoče ti ona kaj več napiše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.8.2007 8:05:35   
tananejka
Helou!!!

Joj Žaži, pa res škoda da nisi mogla prit v LJ. Zdej pridno nabiraj kilometre po domačem kraju, potem pa pridi na obiskuser posted image . Bolš, da si sigurna za volanom, kot da greš s strahom na pot....potem tudi od čvekanja ne boš imela nič.
Ja smo se pa naklepetaleuser posted image user posted image ....lepo, da smo v živo spoznale Peli in njenega Aljažkauser posted image . Prov super je bilo na kofetkanjuuser posted image

Ko bojo slike gor pa sporočim.......

ADIJO ČVEKEuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?