|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mislite da je možno ?
5.8.2007 21:34:18   
zorica


Sama sebi se zdim že tečna s tem računanjem, a upam da si bo katera vzela čas in me poskusila razumeti.Rada bi šla še tretjič na IUI a ker je user posted image prišla danes in ne včeraj mi je vse pobrkala.Ker če bi prišla včeraj bi mi bil v sredo 5dan, 10dan in prvi UZ  v ponedeljek in bi mogoče oz.verjetno imela IUI še tisti teden.V ponedeljek potem več ne morem dobiti dopusta, da bi šla na IUI.

Ali mislite da bi bilo ful narobe, če bi jutri poklicala in povedala da sem jo dobila v soboto, kar bi pomenilo da je 5dan v sredo in ne v četrtek kot bi bil.To bi v bistvu pomenilo da bi začela jesti K 4dan.

Vem da je ideja nora, a me vseeno zanima, ker se bojim da mi napotnica za IUI ki sem jo dobila januarja od dr.Vlaisavljeviča pretekla.

Prosim za mnenje !


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mislite da je možno ?
5.8.2007 22:00:40   
Anonimen
Jaz sem mnenja, da absolutno ne bi bilo nič narobe...saj te itak potem na uz spremljajo in najbiljši čas za IUI ne določijo samo glede na datum M! Če se ti ako bolje izzide ti kar tako naredi :)

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mislite da je možno ?
5.8.2007 22:08:04   
zorica


Kaj pa če mi bodo hoteli narediti IUI v ponedeljek, a mislite da lahko rečem da ne morem ker ne dobim prosto ?In pač doma user posted image
Sicer sem imela prvič IUI na 13dan, drugič pa na 15dan.Tokrat bi mi potem prišel 15dan na soboto, zato se bojim da me bodo dali na ponedeljek.

Anoniman hvala za odgovor, jaz tudi mislim da glede na to da te spremljajo z UZ ne more biti nič narobe, a ziher je ziher.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mislite da je možno ?
6.8.2007 7:52:09   
stunfek
Ne vem sicer kakšno situacijo imaš v službi amapk za iui si boš pa ja vzela frej. Saj ne rabiš celega dne frej jemat?!? Kaj pa če bi zbolela? V službi ni nihče nenadomestljiv samo pogovorit se moraš na pameten način, a ne? Tole boš pa ja zrihtala...

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mislite da je možno ?
6.8.2007 7:56:00   
marjana.r
lahko pa pokličeš v ordinacijo, pa ti bojo tam vse bolj točno in strokovno povedali user posted image pa boš lahko bolj mirno spala in si ne boš rabla delat skrbi v prazno 

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mislite da je možno ?
6.8.2007 13:14:11   
zorica


Ja stunfek vem da noben ni nenadomestljiv, ampak štiri punce so na dopustu in mislim da je nefer do njih da jih grejo zvat z dopusta da morajo priti delat.Če bi ravno v tem času zbolela bi jih pač morali, zavestno pa ne bom tak nesramna.In kot sem že zapisala je delavni čas od 9-17 zato si moram vzet cel dan frej saj mam do MB in nazaj dve ure.IUI pa itak delajo po 12uri, tako da bi jaz bila doma komaj nekje ob dveh.

Pa saj ni več važno, odločila sva se da letos več ne grem, da probam čim bolj odklopiti.Še enkrat,...mogoče pa bo vžgalo user posted image




(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mislite da je možno ?
6.8.2007 19:46:29   
tosja
Verjetno ti ne bom najbolj pomagala-pa vseeno. Ambulanta do 15.08. NE DELA!

Napotnica pa ti ne bo potekla, tako da se tega ne rabiš bat!
Pa še to - vnaprej ne moreš vedeti kdaj bodo folikli dozoreli - ali bo to 13 ali 15, mogoče celo 17 dan!
Želim ti, da zagledaš user posted image  user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?