|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
6.8.2007 0:10:48   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image , moje pa so nekaj čarale....

Ok nočko, pojdi spat ali pa rodit... Enako še preostalim iz nočne izmene...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
6.8.2007 0:11:24   
tia01
No pa smo zabluzile za skor dve urce, pa sm že misnla da dons ne bo nč nočne smeneuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5602
6.8.2007 0:12:15   
tia01
user posted image user posted image Nočko!! Se tipkamo jutri..

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
6.8.2007 0:16:45   
pajac
Še dolg za danes, oz včeraj....

Danes dobita dovoljenjeuser posted image Nikki24, avgustovka...

pa še samo ena....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
6.8.2007 0:23:54   
pajac
zdaj pa res user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5605
6.8.2007 7:09:11   
Sisy
hej nočna smena,kok ste naklofale,joooj user posted image user posted image   Ve3 ste pa čist divje user posted image

Evo jutranja je že pol ure za računalnikom ker ima ob osmih pregled user posted image

Ne,ne nismo šli po hitrem postopku rodit,sm pa celo noč kr mal trpela ker so tele "predmestrualne" bolečine v trebuhu vsako noč hujše....Pa niso popadki,hudiča... ta moj telo se pa na porod že doug prpraula user posted image

Ej lahko se zmenmo za petek ja, če bom še v enem kosu user posted image  Sam upam da ne....Bomo vidl kaj bo dons rekla moja gospa doktor....Antigona pol vela,te poberem na poti v Postojno? user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5606
6.8.2007 7:11:56   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Pa ne samo z Lesnino... Ariel..., Chicco...

user posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5607
6.8.2007 7:13:34   
Sončni žarek
Jutro..... Ja Sisy, spet sva jutranja smenauser posted image

Grem za nazaj brat.....kok so naklofaleuser posted image  Pa to ne moreš verjetuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
6.8.2007 8:01:51   
kk133
Zdravo čveke, ste se pa namatrale...user posted image

Tonja, kje imaš jutri pregled v Ljubljani? Jaz ga imam ob 10. v KC, lahko se dobiva. Samo povej kje in kdaj...

Lep dan vsem skupajuser posted image

katja

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
6.8.2007 8:12:41   
Antigona
Jutro!

Evo mene še zmeri tuki... Sem vedla da ne smem preveč upat user posted image , se je ponoč vse umiril, tko da bo zgleda treba še mal počakat...

Sisy, veš kje je še petek, madona??? Najprej se dobimo pri Orehku v sredo, če imaš čas... Tia je rekla da ob 9:30, ji bolj odgovarja kot ob devetih, do desetih enkrat bo pa tud pajac že prišla...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu kk133)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
6.8.2007 9:04:42   
Jumpy
Mater, babe, tolk čvekate, da se men sploh ne da brat za nazaj (no, v bistvu nimam časa). Ni čudn, da ne greste rodit, sej nimate časa! user posted image  user posted image  user posted image  Jaz pa že en mesec čakam, da nas bo mal več, da se nam bo splačalo odpret temo na starši čvekamo. Sem vam že rekla, da dejte mal pohitet z rojevanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
6.8.2007 9:08:58   
Jumpy
Ampak, jest se ne dam. K julijkam pa ne grem! user posted image user posted image user posted image  Vas bom še čakala, pa če vam je prav al pa ne! user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
6.8.2007 9:10:34   
Antigona
Jumpy ti nas kar počak... Menda ja ne boš delala pri konkurenci, sej vidš a smo se sparvle trani nabijat user posted image , julijke jih imajo že itak preveč user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
6.8.2007 9:30:04   
pajac
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljena jutranja izmena, pa še nočni en zaspan pozrav...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5614
6.8.2007 9:32:40   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Mater, babe, tolk čvekate, da se men sploh ne da brat za nazaj (no, v bistvu nimam časa). Ni čudn, da ne greste rodit, sej nimate časa! user posted image  user posted image  user posted image  Jaz pa že en mesec čakam, da nas bo mal več, da se nam bo splačalo odpret temo na starši čvekamo. Sem vam že rekla, da dejte mal pohitet z rojevanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj to sem tudi jaz napisala sinoči... Da se pri nas nič ne dogaja... no, eno smo spravile z RR direkt v porodnišnico... Ostale pa kar zginejo in nič ne vemo, nato pa vesela novica, da zibajo...
Ti kar počakaj na nas.... Pa piši si nasvete... Vsaj za mene vprašanja niso primerna user posted image user posted image user posted image user posted image .. Mogoče kaj drugega, nega otroka bo pa moje področje za spraševanje...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5615
6.8.2007 9:35:44   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Ne,ne nismo šli po hitrem postopku rodit,sm pa celo noč kr mal trpela ker so tele "predmestrualne" bolečine v trebuhu vsako noč hujše....Pa niso popadki,hudiča... ta moj telo se pa na porod že doug prpraula user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jutro!
Evo mene še zmeri tuki... Sem vedla da ne smem preveč upat , se je ponoč vse umiril, tko da bo zgleda treba še mal počakat...

Potem pa ste rekle obe: ja pa jade... ko sem rekla janani da naj kar sama gre v postojno ker bo z vama čakala september...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Sisy a si že nazaj, al robantiš še pri G????

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5616
6.8.2007 9:38:14   
tia01
Jutro!! Evo Antigona, jst se čez pol ure odpravlam v Jesharno, tko da moj ni nč zahinavu. Pol pa direktnga v P na pregled. Zdej morm pa pod tuš. Se tipkamo proti večeru, ker grem po pregledu še k očetu na obisk.

P.s.: glihkar moj puca tla in se pritožuje, da sigurno vse pucate po tleh, tut če ste noseče. Prav da vm morm napisat če edini puca al tut kšn drug pomaga??user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5617
6.8.2007 10:09:33   
pajac
Da ga potolažim: moj puca, lepi bordure na stene, pomiva posodo, kuha, dela vse kar jaz rečem da bom, samo da dam mir... Edino, ne mu rečt, da me tudi vlači okoli po svetu, da ne bi visela na RR ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5618
6.8.2007 10:24:50   
mony5
res ste velike čveke vi iz nočne izmene, sem zdejle skoraj pol urce brala za nazaj! Mi smo tudi še v enem kosu!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5619
6.8.2007 10:27:03   
mony5
Moj tudi več ali manj skoraj vse naredi, tako da se čisto nič ne pritožujem! Sam zdej bi pa lahko šla spet kakšna rodit, ker zadnje čase ni nič novih avgustovskih user posted image ! Men je pa tašča rekla, da bom v nedeljo rodila, samo ni povedala katero!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5620
6.8.2007 10:28:42   
pajac
Ojla mony5!!!
Se mi je zdelo da vse stavkajo, nikjer nobenega odgovora...

A še kar v enem kosu?? Jaz tudi user posted image user posted image user posted image Ampak tako zoja kot moj user posted image imata še čas na razpolago, čeprav bi ju me dve najraje zbezale ven, a ne??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5621
6.8.2007 10:29:52   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mony5
Men je pa tašča rekla, da bom v nedeljo rodila, samo ni povedala katero!!!

A tvoje babnice doma tudi čarajo??? Je pa hecno da ni nobeden moški napovedovalec... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5622
6.8.2007 10:35:43   
pajac
In za konec....

dovoljenje dobi user posted image   HHH.....

Tako moje avgustovke... dovoljenje za rodit imate vse, ki ste se pofočkale na seznamu... če je katera padla ven.. naj pride ob uradnih urah (od 00 do 00) vsak dan (izjeme so dnevi preživeti v porodnišnici , ampak bo poskrbljeno za nadomeščanje...)

... čim hitrejše in lažje rojevanje...
Pa nič kaj sladoleda mi niste privoščile... Kakšna kepica bo že padla (jih bom šla kar iskat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5623
6.8.2007 10:37:28   
mony5
Ja mal čarajo, nedelja pa zato ker je ona rodila vse otroke v nedeljo, jaz sem tudi bila rojena v nedeljo, pa brat od mojga moža je tudi rodil vnedeljo (njegova punca)! ampak jaz bi že prej, je pa res da zadnje čase vsi rojevajo po roku, tako da zna bit da se bomo še načakali!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
6.8.2007 10:38:58   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: mony5
Men je pa tašča rekla, da bom v nedeljo rodila, samo ni povedala katero!!!

A tvoje babnice doma tudi čarajo??? Je pa hecno da ni nobeden moški napovedovalec... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moški bi pa rajši, da se naši user posted image  rodijo čim kasneje, saj pri nas je tako, ker se morajo še dobro naspati in spočiti preden pride user posted image !

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?