|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
7.8.2007 8:11:02   
Anonimen
Sisy joj, kako sem vesela, da se končno nekaj dogaja pri tebiuser posted image user posted image user posted image . Sej vem, da ni najbolj prijetno ležati v bolnici ampak važno je, da spremljajo tvojo pupiko in da bo vse nared in ok,ko bo pripravljena na rojstvo.
Močno držim peti zate in sem prepričana, da boš vse speljala tako kot je treba in da se boš super držalauser posted image . Sarči že ve, da je mami ena fejst punca in upam, da se kmalu spoznatauser posted image user posted image

Vsem ostalim pa prav tako en velik objemuser posted image in pozdravček. Komaj čakam, da preberem katera bo naslednja. Verjetno kakor kaže kar Sisyuser posted image .
 Čuvajte se  in lepo čvekajte..mater ste pridneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 5776
7.8.2007 8:20:23   
Antigona
Aja Tia sem se zmotila zadnjič glede dneva, sem mislila na torek (po pregledu v torek ni sreda -se mi je koledar v glavi pokvaril.. ne vem niti kako si dnevi v tednu sledijo ) ampak tudi sreda mi je ok... Tako, da če se bo katera zbudila in bo za kavico danes naj mi pošlje sms dokler sem še na poti, sicer velja za jutri....!!!

Jst sem čist za to, da se dobimo še danes, bog si ga vedi, če bomo jutr še v enem kosu. Janana a greš z mano? Ti pošljem svojo telefonsko na mail, pa me poklič če si za, oz. vsaj toliko odgovori da bom vedla če si tole sploh videla user posted image ...
Tii bom pa tud jst kr SMS poslala, drgač bo prepozna preden ji rata tole prebrat user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
7.8.2007 8:30:52   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Aja Tia sem se zmotila zadnjič glede dneva, sem mislila na torek (po pregledu v torek ni sreda -se mi je koledar v glavi pokvaril.. ne vem niti kako si dnevi v tednu sledijo ) ampak tudi sreda mi je ok... Tako, da če se bo katera zbudila in bo za kavico danes naj mi pošlje sms dokler sem še na poti, sicer velja za jutri....!!!

Jst sem čist za to, da se dobimo še danes, bog si ga vedi, če bomo jutr še v enem kosu. Janana a greš z mano? Ti pošljem svojo telefonsko na mail, pa me poklič če si za, oz. vsaj toliko odgovori da bom vedla če si tole sploh videla user posted image ...
Tii bom pa tud jst kr SMS poslala, drgač bo prepozna preden ji rata tole prebrat user posted image ...

Saj bi šla mal na izlet v Ljubljano,a  se moram še malo naspat.Ponoći je bolj revščina.Drugače sem popoldne ko jan pride čisto neuporabna. Edino kar bom šla  do  spara v  Wenice pogledat,če so kaj za dojenčke dobil.  Sem imela za Jana vse  sposojeno in sem tudi vrnila,zdaj morm pa kaj kupit.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
7.8.2007 8:36:31   
Petjana
kaj je pa z  malo piko07 iz Kopra-če sem si prav zapomnila,ki ji je voda  odtekla.
A ji je uspelo  priti do Postojne?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
7.8.2007 8:41:10   
Antigona
Saj bi šla mal na izlet v Ljubljano,a se moram še malo naspat.Ponoći je bolj revščina.Drugače sem popoldne ko jan pride čisto neuporabna. Edino kar bom šla do spara v Wenice pogledat,če so kaj za dojenčke dobil. Sem imela za Jana vse sposojeno in sem tudi vrnila,zdaj morm pa kaj kupit.

Pol je pa boljš da greš v H&M-a...
Sem mela pa tud jaz pri Žanu vse sposojeno in sem ravno tako vrnila... Ampak jaz sem že nabavla zadevščine.
Če se premisliš pa javi. Sej ne bomo dolg....

Glede spanja ponoči pša raje ne bi. Dons je imel Žan, sej ne vem kaj naj rečem, u glavnem od 1 do 4ih nismo spal nič... Je izsiljeval 300 na uro... 

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
7.8.2007 8:41:54   
Antigona
kaj je pa z malo piko07 iz Kopra-če sem si prav zapomnila,ki ji je voda odtekla.
A ji je uspelo priti do Postojne?

Javila se zaenkrat ni...Kdo bi vedel? Upam, da se kmalu javi z veselo novičko!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
7.8.2007 8:49:51   
Petjana
Glede spanja ponoči pša raje ne bi. Dons je imel Žan, sej ne vem kaj naj rečem, u glavnem od 1 do 4ih nismo spal nič... Je izsiljeval 300 na uro... 

No jaz moram pa potrkat, naš zdaj kooončno prespi celo noč.Edino če se zbudi mal popije pa zaspi nazaj.Je pa rabil skoraj dve leti.user posted image
Bomo videli kako bo zdaj,ko bo  ponoči jokal dojenček,a  se bo spet začel zbujati.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
7.8.2007 8:52:45   
Antigona
No jaz moram pa potrkat, naš zdaj kooončno prespi celo noč.Edino če se zbudi mal popije pa zaspi nazaj.Je pa rabil skoraj dve leti.
Bomo videli kako bo zdaj,ko bo ponoči jokal dojenček,a se bo spet začel zbujati.

Verjetno ne... Sej mi smo tud rabil eno leto da je začel spat celo noč. No se zbudi, pa gre včasih lulat, drugič išče dudo ali pikija...
Danes je bla pa katastrofa...

A dej no vzam si dve urci, pajac je rekla da bi bla ful vesela če te spozna. Bove skočile še v H&M-a če boš kaj kupila in bove do 12ih doma? Boš šla pa pol za dve urce zaležat.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
7.8.2007 9:14:34   
Antigona
Nič šibam jst v Lj. Zgleda da bove z Pajaco sami. Mogoče potem jutri, se bomo zmenile, a ne???

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
7.8.2007 10:18:09   
tia01
Oj! Jst sporočam, da so Tonjo obdržali v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image !!! Zdej pa držimo pesti zanjo in za njenga Lovrota, da se čimprej spoznata. Očka mora pa seveda tudi fajn spodbujat, da bo čim prejuser posted image . Komaj čakam na novičke!!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
7.8.2007 10:20:08   
tia01
Glede Orehka sm pa jst res misnla za sredo, tko da dons niti nimam časa, je moj doma in me razvaja. Sej že grdo gleda, tko da morm dol z računalnikauser posted image . Sam tok da sm javla za našo Tonjo. Se tipkamo popoldne oz. proti večeru. user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
7.8.2007 10:42:13   
mony5
mony je še v enem kosu in doma!

Tonja držim prstke, da čim prej spoznaš svojega user posted image , pol gremo v P pa še vse ostale, a ne???!!!

Uživajte na kavici pri Orehku!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
7.8.2007 10:57:11   
Anonimen
Naj vam predstavim našo Mašo

user posted image

slikice so v albumu, za geslo pa mi pišite ZS.

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5788
7.8.2007 11:23:36   
Anonimen
Ojooooj črnuhec maliiiiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5789
7.8.2007 11:27:19   
April
O kako luštno dete! Pa je res mamici podobna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
7.8.2007 11:28:01   
mony5
o kok je luštna tale tvoja Maška! Pa full ima veliko lask user posted image user posted image user posted image

Sej mogoče sem že tečna ampak JST BI TUD ŽE RADA SPOZNALA SVOJO PRINCESKO (ampak zaenkrat nič ne kaže na to)

Kar solzne oči dobim, ko vidim te male štručke kok so luštne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
7.8.2007 11:28:28   
tia01
Oooo kok ma goste laske! Res je cukerček...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
7.8.2007 11:45:33   
JORJA
Zares lepa punčka!!!! Še enkrat čestitam.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
7.8.2007 12:11:08   
minka 123
Maša je pa res prisrčna! Iskrene čestitke.
Držim pesti za vse tiste, ki se zdaj matrajo v porodnišnicah user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da čim prej spet dobimo kakšne lepe novičke user posted image user posted image user posted image  

13.8.2007 sva dobila najlepšega fantka na svetu :o)

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
7.8.2007 12:27:26   
Petjana
Kaj je zdaj Sisy. A se kaj dogaja, ali so ti samo internet zasedli.Lahko bi počakala name.user posted image

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 5795
7.8.2007 12:27:43   
Sončni žarek
Paštetka- Maša je pravi cuker... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
7.8.2007 12:29:07   
Sončni žarek
Janana- tudi jaz mislim,da se nekaj dogaja......ker drugače bi si naša Sisy ziher računalnik izborilauser posted image user posted image .  

Kako pa ti kaj?  Jutri pa je tvoj dan D.......

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
7.8.2007 12:32:01   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Janana- tudi jaz mislim,da se nekaj dogaja......ker drugače bi si naša Sisy ziher računalnik izborilauser posted image user posted image .  

Kako pa ti kaj?  Jutri pa je tvoj dan D.......

Nič novega....bomo  jutri zjutraj videli, ko imam zadnji pregled pri svoji ginekologinji, kaj bo povedala.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
7.8.2007 12:45:49   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Janana- tudi jaz mislim,da se nekaj dogaja......ker drugače bi si naša Sisy ziher računalnik izborila .

Kako pa ti kaj? Jutri pa je tvoj dan D.......

Nič novega....bomo jutri zjutraj videli, ko imam zadnji pregled pri svoji ginekologinji, kaj bo povedala.

Če te pošlje v porodnišnico še mene sabo vzemi, prooosim!!!

No jaz sem iz kavice, pa mal sva se s Pajaco sprehodile, sva šle mal pošnofat v Emporiuma, Zaro in Ariela. Kupile nisve pa nič. Baje že vse imave user posted image .

Ja Sisy se pa ziher kej dogaja, upam, da kmalu dobimo kako sporočilo!

Tonja zate pa nekaj protibolečinskih user posted image user posted image user posted image user posted image  in da bi čimprej cartala svojga Lovrota!!!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
7.8.2007 12:46:41   
Antigona
Paštetka, Maša je pa res cukrček!!! Dej prosim čimprej pošlji geslo, da pogledam še ostale slikce...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?