|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
7.8.2007 15:50:52   
Jumpy
Hoj!   No, vidim, da se je tudi pri nas (avgustovkah) končno resno začelo dogajat. user posted image  user posted image  Dejmo Sisy, Lenča, Tonja,... Joj, tolk vas je že, da bi morala kar na seznam it pogledat katerim vse se že dogaja. Mala Pika pa verjetno že carta svojega sončka.   Vsem mamicam, ki ste to postale v kratkem pa iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image       No, pri nas pa je točno tako kot sem predvidevala. Mali bo v četrtek star en mesec in se mu dogaja na polno.  Ne spi več toliko, kar naprej se napenja, skoz bi jedel, no, ne glih še McDon..., ampak, tko, da sploh ne vem, če mam še dost mleka,... Zdej pa res nimam več nič časa za nič user posted image . V četrtek ima prvo posvetovalnico, pa bomo videli, kako je s težo. Čeprav se meni zdi en tak velik bucko, tko, da sigurno dosti pridobiva na teži. user posted image   Paštetka: Maša je pa res en cukrček!   Pajac, sem mislila, da bi šli na en sladoled ta teden, pa vidim, da si full time zasedena, pa še slabo vreme bo. Kaj pa naslednji teden v torek? Seveda, če boš še v enem kosu???? (no, sej ta teden, tud jaz ne morem glih user posted image )

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 5826
7.8.2007 16:26:36   
pajac
Estera 76    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za KLARO!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5827
7.8.2007 16:31:29   
pajac
Paštetka.... joj kaka cukra sta.... oba... Pa Maša že tako glavo dviguje???? user posted image user posted image Kaj bo pri 2 mesecih delala.... Prava baba ni kaj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi bratu MAX-u!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5828
7.8.2007 16:32:45   
pajac
GO Lenča, GO Lenča....

Ja še mal počakaj potem pa gasssss..... Držim pesti za čim hitreje in neboleče....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5829
7.8.2007 16:35:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Pajac, sem mislila, da bi šli na en sladoled ta teden, pa vidim, da si full time zasedena, pa še slabo vreme bo. Kaj pa naslednji teden v torek? Seveda, če boš še v enem kosu???? (no, sej ta teden, tud jaz ne morem glih user posted image )

Hmmmm... jaz bi najdla čas tudi ta teden user posted image user posted image user posted image ..
Se zmeniva sproti, če bom še v enem kosu, saj imaš mojo številko....kar pokliči dan dva prej.. Jaz sem itak bolj kot ne v brezdelju.. Edino v torek imam pregled okoli 12. ure...

No pa mi ni treba priti in Mihca ščipat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5830
7.8.2007 16:38:02   
Anonimen
pajac, ja to je bilo v porodnišnici, ko je bila 3 dni stara. MAx je dvignil glavo 5 dan, pa je shodil 8 meseci user posted image .

Lenča jaz sem imela dogovorjen datum zaradi mojih alergij. TAko nismo smeli čakati, da bi me začelo šraufati oz. riskirati, da bi se začelo ponoči ali čez vikend. Sem morala imeti G in anesteziste zraven.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 5831
7.8.2007 16:42:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

pajac, ja to je bilo v porodnišnici, ko je bila 3 dni stara. MAx je dvignil glavo 5 dan, pa je shodil 8 meseci user posted image .

Lenča jaz sem imela dogovorjen datum zaradi mojih alergij. TAko nismo smeli čakati, da bi me začelo šraufati oz. riskirati, da bi se začelo ponoči ali čez vikend. Sem morala imeti G in anesteziste zraven.

user posted image !!!!!!!! Si pa dala na glasovanje datume... Si nas vse okoli prinesla... Prebrisana kot Rex....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5832
7.8.2007 16:47:13   
April
U ste spet napisale. Najprej sem šla jaz album pogledat.user posted image
Mater ste luštni. Ti Pašteta pa tud super zgledaš. A si prepričana, da si pravkar rodila.user posted image

Grem brat za nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5833
7.8.2007 17:17:15   
Anonimen
April, mogoče je pa to stranski učinek ultive user posted image . Sem bila danes že v šopingu user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 5834
7.8.2007 17:34:06   
tia01
Paštetka - jst bi tut rada vidla tvoje slikice z albuma!! Daj mi pošlji geslo prooooosimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5835
7.8.2007 17:34:29   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

April, mogoče je pa to stranski učinek ultive user posted image . Sem bila danes že v šopingu user posted image

Kje prodajajo Ultivo????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5836
7.8.2007 17:49:27   
Petjana
a mislite drugorodke da je to normalno...sem zdele mal  na računalniku gledala  video posnetke od našega tamavga,ko je imel par mesecev,pa sem prov depresivna ratala. Kar žal mi je postalo da sva se odločila še za enega...nimam pojma zakaj.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5837
7.8.2007 17:56:48   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana

a mislite drugorodke da je to normalno...sem zdele mal  na računalniku gledala  video posnetke od našega tamavga,ko je imel par mesecev,pa sem prov depresivna ratala. Kar žal mi je postalo da sva se odločila še za enega...nimam pojma zakaj.

user posted image user posted image user posted image

Alo!!! Malo pozitivnih misli ti pošiljam in protidepresivne objeme (moj patent user posted image )... a to zaradi tega, ker bo toliko dela spet... Ne daj se Floki!!!
Skupaj gremo skozi to... Definitivno moraš na kavo k Orehku!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5838
7.8.2007 17:58:01   
pajac
Kateri je gor Sisy ali Grega???? Na raport!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5839
7.8.2007 18:05:45   
pajac
Nič ne bo s tega... user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5840
7.8.2007 18:06:27   
Talika19
Mogoče je pa kaj takšnega v zrak.
Jest sem že dva dni čist depresivnauser posted image . Vse mi gre na živce. Predvsem to, da moram čisto vse narediti sama (15 dni pred PDP), mojemu je itak vse tako težko. Kuham, pomivam, avto sesam, na vrtu delam ... Me je prav strah kaj bo ko se bo mali rodil. Moj bo sicer doma en mesec. Sem že vse vnaprej skuhala in dala v skrinjo, pa še to ne vem, če mu ne bo pretežko. Očitno se predobro celotno nosečnost počutim in misli, da lahko delam tako kot sem prej. Malo sem vam pojamralauser posted image user posted image user posted image , upam, da niste hude in vas nisem v slabo voljo spravla.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5841
7.8.2007 18:08:43   
Sisy
eeeeeeeeeeej babe!

Evo mene pokraj vas user posted image Ma ja kr smejte se,jst še zmer bluzim po Postonjski porodnišnici, za **** vam rečem user posted image ... Tok sm jezna da bi najraj dohtarje zgrizla...

Prva vrianta k so me sprejel je bla da mi morjo zarad premal plodovnice porod sprožt, pol so rekl da s plodovnico še ni tok kriza ampak nej vseen not ostanemuser posted image user posted image user posted image WTFuser posted image , no pol dons uprašam ta tretga dohtarja kva je zdej-dejte prevert kok je plodovnce baje se ful mudi rodit-un pa men-dokler je ctg u redu pomen da se Sarči dobr počut..jst pa: in? Nč,čakamo vaše popadke...user posted image eeeeej jst sm tok jeznauser posted image Ok sej štekam da se ta umetnih izogibajo ampak kva-a bom zdej še 10 dni tle not al kva? Kdo pa garantira da bom svoje popadke sploh dobila????

Dobr je to da so iz mene učer začel letet tisti rjavi kosi pa da je MV skrajšan, ampak odprta pa še zmer nč nismuser posted image user posted image ...Je reku Likar: neki se dogaja ampak do popadkov loh še traja...pa pismo zdej mi pa tale polni penzion tlele že mal preseda....

No, ponoč sm bla k sova,nč spala do štirih zjutri k me je skos neki črvičl,kao eni u izi popadki,pa čez dan se tut mal pojavljajo, ctg pa totalna nula....

Mislm ker baksus sm jst da tlele visim pa glumim gljivu...Sm dons že mojmu jokala pa prau da dokler me tkole zvija da je mogoče bolš da sm kr notuser posted image men pa fuuuul ni...Tok sm obupana da bi zdele tut pristala na umetne popadke kr tkole "na suho"...Mam pa tut eno cimro k je tok čez rok k jst pa že 6 dni tlele-halooooouser posted image

No,v glavnem, na začetku je blo še zanimiv k sem mislila-zdej gre pa zares-rodil bomo, ampak scena postaja vse bolj moreča in misel na to da se loh tole vse skup zavleče tut še 1 tedn me ubija....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5842
7.8.2007 18:11:06   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Kateri je gor Sisy ali Grega???? Na raport!!!!

user posted image user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5843
7.8.2007 18:15:37   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Po mojem je to normalno, jest še zdej depresivna ratam, ko pomislim, kaj me še čaka. Sej sem fulll vesela user posted image , ampak me tudi vse mine, ko pomislim koliko truda bo še potrebno, da bomo vsaj približno normalno zaživeli.
Ne morem reči, da mi je žal, da ga imamo, ker mi res ni, mogoče so bili ti občutki bolj na začetku nosečnosti.
Ampak, pomembno je, da misliš vnaprej, kako bo luštno, ko bo malo zrasel, ko bo šel v vrtec, pa v šolo, pa ko bo mel/a prvo punco/fanta, pa, ko se bo osamosvojil. Če na to pomisliš, bo tole leto ali dve, ko res zahteva celo tebe, minilo kot bi mignil. Jaz že zdej razmišljam kolk bo luštno it v službo nazaj. Da se mi spet začne mal dogajat. Ker jaz sem že 7(!)user posted image mesecev doma.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5844
7.8.2007 18:21:49   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

in misli, da lahko delam tako kot sem prej.

Saj je pri meni isto. Pri prvem otročku je bil ves navdušen in pomagal, sedaj pa,... Kot, da sem samohranilka user posted image user posted image . Edino, posodo se spravi pomivat vsake dva dni, to pa res. user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 5845
7.8.2007 18:25:24   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

No, ponoč sm bla k sova,nč spala do štirih zjutri k me je skos neki črvičl,kao eni u izi popadki,pa čez dan se tut mal pojavljajo, ctg pa totalna nula....

Naj ti v tolažbo povem, da CTG ne zazna vseh popadkov. Jaz sem jih tokrat imela že kar konkretno boleče, ko CTG tudi ni nič pokazal. Pa me je potem pregledala ginekologinja in ugotovila, da sem že 6 cm odprta.

Tko, da upanje ostaja! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5846
7.8.2007 18:26:03   
pajac
Sisy  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Pa še v enem kosu???

Nehi ga biksat in kar lepo čiči tamo... vse ob svojem času.. Kaj veš zakaj je boljše da si tam... To da te črviči in da si preko PDP je že znak da se kaj dogaja.. Kaj če ne bi bilo časa priti do Postojne.. user posted image user posted image user posted image To kar lepo imej v glavi in pridno izkoriščaj internet.. (lumpa, kje si bila ves dan... zdravnike grdo gledala, a ne? user posted image )

Ti malo skozi okno glej, pa preveri kje je Antigona... sem danes mislila da bo Lukec kar ven padel...

< Sporočilo je popravil pajac -- 7.8.2007 18:30:09 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5847
7.8.2007 18:26:53   
Jumpy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, zdej bi morala prit mene ščipat, da ne zaspim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5848
7.8.2007 18:30:13   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mogoče je pa kaj takšnega v zrak.
Jest sem že dva dni čist depresivnauser posted image . Vse mi gre na živce. Predvsem to, da moram čisto vse narediti sama (15 dni pred PDP), mojemu je itak vse tako težko. Kuham, pomivam, avto sesam, na vrtu delam ... Me je prav strah kaj bo ko se bo mali rodil. Moj bo sicer doma en mesec. Sem že vse vnaprej skuhala in dala v skrinjo, pa še to ne vem, če mu ne bo pretežko. Očitno se predobro celotno nosečnost počutim in misli, da lahko delam tako kot sem prej. Malo sem vam pojamralauser posted image user posted image user posted image , upam, da niste hude in vas nisem v slabo voljo spravla.

Talika19 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj zato smo me tukaj...

Dej ti mal začni jamrat, tako počasi... mogoče si se res ful dobro počutila celo nosečnost, da niti opazil ni da ti kaj manjka... mogoče vžge.. Sicer.... pa pusti vsa ta dela.. verjamem, da je težko gledat kakšno stvar ampak, mogoče jim pride iz riti v glavo!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 5849
7.8.2007 18:31:06   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Ne, zdej bi morala prit mene ščipat, da ne zaspim. user posted image user posted image user posted image

Saj lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?