|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
8.8.2007 9:58:10   
mony5
Mogoče je pa res kaj v zraku?!

Jst mam tudi jutri pregled potem bomo pa videli kako naprej (jutri imam "kao" PDP)!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5901
8.8.2007 10:11:17   
mony5
Ja kje pa ste vse čvekice? A vse full stanovanje pospravljate, pa kuhate, pa..............???

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5902
8.8.2007 10:30:58   
pajac
Jaz malo kuham, pa čekiram RR... mi je dalo misliti danes ponoči pa hočem skuhati vse tisto kar sem kupila user posted image user posted image user posted image .. sem imela plane za v skrinjo...

kaj pa ti?? Te otrok ne uboga???? Kaj že matra počasi??...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5903
8.8.2007 11:02:12   
mony5
čez dan me full dol pritiska in boli, potem pa ponoči spi kot ubita se komaj kaj premakne v trbuhu!  Jst grem tud zdej kej v usta dat k sem kar lačna ratala ko sem te brala da kuhaš! Upam, da kaj dobrega kuhaš? Pa glej da se ne boš preveč zmatrala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5904
8.8.2007 11:09:57   
pajac
Polnjeno papriko za v skrinjo (ker sva jo zadnjič zmazala kot bi rekla keks) in stročji fižol s piščancem in pirejem za danes... Luštajo se mi jedi na žlico.... Potem moram pogruntat kaj naj z vsemi temi jabolkami, ki sem jih dobila - jabolčnega štrudla pa ne maram preveč.... še dobro da obstaja internet....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 5905
8.8.2007 11:39:10   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem mislila da sem jaz čisto fuč....
Glej ga zlomka vsem avgustovkam gre bolj slabo danes.... nikjer jih ni...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5906
8.8.2007 11:59:38   
Sisy
evo spet jstuser posted image

Ne,na žalost tista Sara ki se je rodila ni najina, jst še zmer žalostno racam po Postojni...Še celo popadki so se nehali tko da...I give up! user posted image

Zjutri na viziti sem Likarju rekla: jst mam dost,jst bi šla rodit...on pa men: Ne, ne, to pa ne, ste še čist zaprta,popadkov nobenih,ctg super, torej-ŠE NAPREJ ČAKAMO...user posted image user posted image user posted image Pojasnil mi je da dokler je Sarin srčni utrip kot je trba da ni razloga za sprožanje poroda user posted image

Tko da sva midve s cimro (ona je btw tlele not že 7 dni pa tut še čaka tko k jstuser posted image user posted image user posted image ) k dva DEBEVCA iz naše male klinike...Na oddelku nkjer nobenga,sam še midve,vse so šle rodit...In valda morjo met ene dve tko da majo komu kosiu prnašat user posted image

In pol s s Petro (cimro) prekladava iz enga kota v druzga,jeva,spiva...GROZA user posted image ....

Aja pa skos nama trobjo da je do 14 dni čez rok čist normalno, da se to šteje kot na rok...in da če ni razloga za sprožit porod da ga ne sprožijo...Ampak men se bo če bom še 10 dni tlel zmešal user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5907
8.8.2007 12:01:43   
Anonimen
Jest bom dons crknla.Pa kva je to v zrakuuuu???
Pajac-a je v Kamniku Ariel?

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5908
8.8.2007 12:06:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jest bom dons crknla.Pa kva je to v zrakuuuu???
Pajac-a je v Kamniku Ariel?

Ne da bi vedela, je pa v Domžalah v Veleju...

Kaj te pa muči cakani ????user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5909
8.8.2007 12:09:28   
Anonimen
Pa pismo nooo sej sem hotla rečt Domžale.Ma čist sem v k......u

Sem bla že zvečer slaba,sej nisem vedla a so popadki al kaj.
Dons pa tolk sluzi,da me kr v tamalo zebeuser posted image

Sej me je mal strah ampak bi šla kr vseen zdele rodit,čeprav se mi ne da prevečuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 5910
8.8.2007 12:12:01   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Ne,na žalost tista Sara ki se je rodila ni najina, jst še zmer žalostno racam po Postojni...Še celo popadki so se nehali tko da...I give up! user posted image

Zjutri na viziti sem Likarju rekla: jst mam dost,jst bi šla rodit...on pa men: Ne, ne, to pa ne, ste še čist zaprta,popadkov nobenih,ctg super, torej-ŠE NAPREJ ČAKAMO...user posted image user posted image user posted image Pojasnil mi je da dokler je Sarin srčni utrip kot je trba da ni razloga za sprožanje poroda user posted image

Tko da sva midve s cimro (ona je btw tlele not že 7 dni pa tut še čaka tko k jstuser posted image user posted image user posted image ) k dva DEBEVCA iz naše male klinike...Na oddelku nkjer nobenga,sam še midve,vse so šle rodit...In valda morjo met ene dve tko da majo komu kosiu prnašat user posted image

In pol s s Petro (cimro) prekladava iz enga kota v druzga,jeva,spiva...GROZA user posted image ....

Aja pa skos nama trobjo da je do 14 dni čez rok čist normalno, da se to šteje kot na rok...in da če ni razloga za sprožit porod da ga ne sprožijo...Ampak men se bo če bom še 10 dni tlel zmešal user posted image

SISY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti kar uživaj.... ko bo pa se začelo dogjat boš videla še kako lepo je da si tam.. Šparaj sobo za Antigono in Janano... Mene je danes ponoči zdleovalo... mogoče si se kaj VUDUja šla... pa svoje meni poslala..

Moj user posted image se je zdaj zbudil in pospravlja svojo rezidenco.. včasih mam občutek kot da bo spodaj pogledal... no če bo spodaj imam vsaj upanje da bo našel pravi izhod...drugače bo pri ustih ven prišel...
user posted image user posted image user posted image

A maš kakšno knjigo al kaj podobnega... no, če ne drugo vsaj naspi se zdaj ko lahko.... bo Sarči poskrbela, da kasneje ne boš mogla user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mislimo na tebe ves čas.. tako da pridno klofaj po tipkovnici ...
LP Pajac

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5911
8.8.2007 12:14:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pa pismo nooo sej sem hotla rečt Domžale.Ma čist sem v k......u  Saj jaz sem v Kamniku, sam ne vem, da bi bil tukaj, je pa pikapolonica.... V Domžalah pa je ziher...

Sem bla že zvečer slaba,sej nisem vedla a so popadki al kaj. Hvala, enako...
Dons pa tolk sluzi,da me kr v tamalo zebeuser posted image user posted image

Sej me je mal strah ampak bi šla kr vseen zdele rodit,čeprav se mi ne da prevečuser posted image
Jaz ne grem rodit dokler ne skuham..user posted image user posted image user posted image (kot da bi se user posted image mudilo kaj..)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5912
8.8.2007 12:29:00   
Petjana

NO JAZ SEM IMELA DANES GINEKOLOGA IN JE REKLA,DA BI NAČELOMA LAHKO RODILA,SAMO NISEM ŠE DOVOLJ ODPRTA IN NAJ RAJE POČAKAM NA SVOJE POPADKE,TAKO DA ČE SE  DO NEDELJE NIČ NE ZGODI,DA NAJ GREM V PONEDELJEK V  POSTOJNO. TAKO DA MI REZERVIRAJ POSTELJO,ČE TE ŽE PREJ KAJ NE ZAGRABI IN TE POŠLJEJO V ZGORNO NADSTROPJE.
KAKŠNE SO KAJ TEMPERATURE V SOBAH.A SE DA  PREŽIVET. A SO SPODAJ OBISKI TUDI SAMO  OD 2-3.30.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5913
8.8.2007 12:35:48   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: janana
NAJ GREM V PONEDELJEK V POSTOJNO. TAKO DA MI REZERVIRAJ POSTELJO,ČE TE ŽE PREJ KAJ NE ZAGRABI IN TE POŠLJEJO V ZGORNO NADSTROPJE.

KAKŠNE SO KAJ TEMPERATURE V SOBAH.A SE DA PREŽIVET. A SO SPODAJ OBISKI TUDI SAMO OD 2-3.30.

Z veseljem ti rezerviram čeprav srčno močno upam da ne bom do ponedeljka čakalauser posted image

Temperature so super, spi se dobr, hrana zanič za **** (pa tok sem jo hvalila-lani je bla namreč še dobra), folka nobenga...Sej ti pravm midve s cimro kt dva Debevca iz NMK-ja strašiva po spodnem štuku.....user posted image

aja obiski so samo od 14-15.30, ampak to velja za obiske po sobah, v klubski sobi,na hodniku al pa zunaj maš loh obisketut cel dan....user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5914
8.8.2007 12:36:09   
Petjana
pa naj te potolažim Sisy...meni je Likar rekel da več kot 10-11 dni čez rok ne čakajo,tudi če je drugače vse ok.Tako da  še en teden max. si na počitnicah.user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5915
8.8.2007 12:38:02   
Petjana
...Sej ti pravm midva s cimpro k dva Debevca iz NMK-ja strašiva po spodnem štuku.....

tale je pa doooobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5916
8.8.2007 12:39:27   
pajac
Janana a si se dobila z Antigono.. je še ni nazaj.....

Meni je tiščanje kot odrezano prenehalo ob pol desetih.... pojma nimam kaj je bilo sem pa ves dopoldan tečna, ko nisem spala....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5917
8.8.2007 12:40:09   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: janana

pa naj te potolažim Sisy...meni je Likar rekel da več kot 10-11 dni čez rok ne čakajo,tudi če je drugače vse ok.Tako da še en teden max. si na počitnicah.user posted image

hvala za tolažbo, no vsaj nekaj...čeprav če dobr pomislm - še 7 dni????????? user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 5918
8.8.2007 12:40:27   
Anonimen
ojla pupe!user posted image

vidim, da se vam na veliko dogaja..še malo pa bo....
tkole je tudi mene ačelo ponoči grabiti in evola čez 2 dni sem že povila svojo sončicouser posted image user posted image user posted image .

Kolikor se le da, vas spremljam in sem ves čas v pričakovanju, da izvem lepe novičkeuser posted image . Komaj čakam, da se pri Orehku zberemo z našimi otročki, joj kok bo luštnuser posted image user posted image user posted image .

Tjaška je ful ful pridna, zdej že prov na veliko je...v bolnici je bil malo problem, ker je ves čas spala in se ji ni dalo kaj preveč jesti, zdej odkar je pa doma ima pa tak apetit, da bi kar vse pojedlauser posted image .
Dnevi tako hitro minevajo...spoh ne morem verjeti, da je stara že 11 dniuser posted image ...občutek, ko jo privijem k sebi je neprecenljiv, neverjeten...bi kar jokala od srečeuser posted image .

Sisy, joj še predobro te razumem, kako je grozno ležat v bolnici, ko imaš občutek, da se nič ne dogaja in da bi ti bilo lažje doma...user posted image ...verjetno pa zdravniki res najbolje vedo in te nočejo izpustiti, po moje bodo prov dobro poskrbeli zateuser posted image  in za Sarčiko tko, da upam, da ti bodo dnevi hitro minevali in da ne boš predolgo čakala!
drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

tkole, tole je od mene za danes...imejte se lepo in  čuvajte se !

pozdravček od Tjaškeuser posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5919
8.8.2007 12:44:37   
Sisy
o Poopsie kako lepo user posted image en hura za Tjašiko user posted image

kok sem ti fovš ko se že tkole cartata....Jst vsako jutro k vstanem sanjarim kakšna bo Sara,kako jo bom stiskala pa lupčkala...in ko vidm da recimo ta dan še nič ne bo kr žalostna ratam (dons sm cmizdrila k mejhn dojenček user posted image )...Jst ne vem kaj me daje ampak tok si jo ž želim stisnt k sebi.....

Sem pa razmišljala da ko vse rodimo počakamo še malo pol pa se nujno z bebikami pr Orehku dobimo, a vela? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5920
8.8.2007 12:50:19   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Janana a si se dobila z Antigono.. je še ni nazaj.....

Meni je tiščanje kot odrezano prenehalo ob pol desetih.... pojma nimam kaj je bilo sem pa ves dopoldan tečna, ko nisem spala....

Ja sva se dobile.Jaz sem pred  kratkim prišla.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5921
8.8.2007 12:52:16   
*lenc@*
  • Pajac, hvala za lepe želje za porod.
  • Sisy-drž se, saj bo. SE večkrat spomnm, če že kaj resneje dogaja pr teb.
  • Poopsie-tak si želim, da bi blo pr men pol k pridemo dam. Sreča, veselje...Kot je čutit po napisanem, super!!!!!

Men je včer zvečer čep odletel, popadkov ne čutimuser posted image user posted image user posted image , pa so bli zaznani na ctg-ju. Jutr grem zj v porodnišnico na pregled in we"ll see. Pa rjavi kosi ne pomenijo nič še, vam povem, če se bo keri pojavl. Rdeča, sveža kri pa ja.
Sem brala zapiske , če čep gre, da to pomeni začetek... Kdaj že? user posted image Čutim tud, ko mi trebuh trd rata in mal zavije, sam to je men dobr filing, še nič ne boli.

Tonja, pa si rodila, bravouser posted image user posted image user posted image . Želim vsem trem zdravja in sreče!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SREČNO VSEM!!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5922
8.8.2007 13:05:00   
Anonimen

o Poopsie kako lepo user posted image en hura za Tjašiko user posted image

kok sem ti fovš ko se že tkole cartata....Jst vsako jutro k vstanem sanjarim kakšna bo Sara,kako jo bom stiskala pa lupčkala...in ko vidm da recimo ta dan še nič ne bo kr žalostna ratam (dons sm cmizdrila k mejhn dojenček user posted image )...Jst ne vem kaj me daje ampak tok si jo ž želim stisnt k sebi.....
user posted image ...bogica, res ti iiz srca želim, da se nehaš matrati in da jo čimprej stisneš...sej tele sozice žalosti bodo hitro zamenjala solzice sreče, boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa razmišljala da ko vse rodimo počakamo še malo pol pa se nujno z bebikami pr Orehku dobimo, a vela? user posted image

pod nujno!!!!!user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5923
8.8.2007 13:07:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78
  • Pajac, hvala za lepe želje za porod.

• Sisy-drž se, saj bo. SE večkrat spomnm, če že kaj resneje dogaja pr teb.

• Poopsie-tak si želim, da bi blo pr men pol k pridemo dam. Sreča, veselje...Kot je čutit po napisanem, super!!!!!
sigurno bo tako lenčauser posted image . je pa res da se na začetku kar loviš, pa se malo bojiš, pa tko ampak ni ga pa čez otrokov dotik in nasmeh, pa pogled...user posted image user posted image ...držim pestiuser posted image
Men je včer zvečer čep odletel, popadkov ne čutimuser posted image user posted image user posted image , pa so bli zaznani na ctg-ju. Jutr grem zj v porodnišnico na pregled in we"ll see. Pa rjavi kosi ne pomenijo nič še, vam povem, če se bo keri pojavl. Rdeča, sveža kri pa ja.
Sem brala zapiske , če čep gre, da to pomeni začetek... Kdaj že? user posted image Čutim tud, ko mi trebuh trd rata in mal zavije, sam to je men dobr filing, še nič ne boli.

Tonja, pa si rodila, bravouser posted image user posted image user posted image . Želim vsem trem zdravja in sreče!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SREČNO VSEM!!!!!

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5924
8.8.2007 13:10:56   
pajac
Sisy ne jokat   user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo veselja... ti pošiljam vse živalce iz RR smajlijev za boljšo voljo...

Bo hiter to za tabo....

Pa pri Orehku NUJNO!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?