|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled pred ponovno zanositvijo?
9.8.2007 11:08:29   
Neža7
Lep pozdrav
Kot že veste, da sem imela ss v 19.tednov (oz.sem rodila) user posted image Končno sem dobila M, 35 dni po ss user posted image (prej sem imela na 28 dni) G mi je rekla na pregledu (2 tedna po ss), da naj z možem počakava 4-6mes preden znova poskusiva. Verjetno bi bilo pametno,da bi se naročila na pregled preden znova poskusiva. Kaj mislite?? Zelo si zeliva novega člana user posted image  (bilo bi prvi otrok)

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 9.8.2007 22:19:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled pred znova zanositev??
9.8.2007 11:25:40   
nuala
Definitivno se prej naroči na pregled.
Kaj če je kaj fizičnega narobe ( pregrada, zarastlina )? Potem bo naslednjič spet prišlo do SS.
Jaz sem taku izgubila dva ploda, ker po prvem ss niso ugotovili nič posebnega oz. sploh kaj pretirano gledali niso. Ko sem pa po drugem ss vztrajala, da je gotovo kaj narobe, so pa takoj našli napako. In odstranili.
Zdaj imam pa že dva fanta.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregled pred znova zanositev??
9.8.2007 11:43:06   
Neža7
Hvala za odgovor...
Potem sem se prav odločila za pregled. G mi rekla, da imam naslednji pregled takrat,  ko imam normalni bris ali, če zanosim. Vendar mi ni prav, če zanosim preden imam kakšen pregled. Še vedno ne vem kaj je bilo narobe. Vem samo, da je imela mala Neža poškodbo na hrbtinici po porodu in, da ni bilo vnetje.(pri meni)

Lp


(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pregled pred znova zanositev??
9.8.2007 12:55:24   
zarjica
Hja, mene tudi muči to vprašanje. Jaz sem imela ss v 15. tednu, pa mi tudi nihče nič ni povedal zakaj...nobenih posebnih pregledov, nič...Pa ko sem po splavu mogla čez 1 mesec nazaj k ginekologu, me je samo vaginalno pregledal in vzel bris. Čudno, da me UZ pregledal, ne? Zdaj pa imam 3 M po splavu in sva mislila ta mesec kar začeti delati na user posted image , zdaj pa ko to berem me začenja resno skrbet. Kaj če se mi ponovi? Zakaj me ni nihče bolj natančno pregledal? K mojemu G ne morem, ker je strašno zaposlen in ima grozno gužvo in grozno čakalno dobo...Ali je možno iti kam na pregled sampolačniško in to čimprej? (recimo kje v Mariboru?) Hvala!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pregled pred znova zanositev??
9.8.2007 13:32:46   
zarjica
Neža7, a tebe so po splavu pregledali z ultrazvokom ali samo vaginalno(običajno kot pri pregledu)? So ti priporočili kakšne posebne preizkave? Če ni skrivnost - koliko si pa stara?
Ker meni nihče nič ni rekel, stara pa sem tudi že toliko, da se dolgo nebi več hecala (stara sem 29 let in še brez otrok).

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pregled pred znova zanositev??
9.8.2007 14:00:05   
Neža7
Lep pozdrav Zarjica user posted image

Sem 27 let stara in tudi brez otrok.
V bolnišnici pred in po porod so mi vzeli krvi.   Po abrazijo so mi tudi vzeli bris. Izvide so poslali moji G. Ko sem šla na pregled 2 tedna po ss, mi je rekla G, da je vse ok, da ni bilo kakšno vnetje. Se ne spomin kaj so še iskali, ker sem bila čist iz sebe. Vem, da moram poklicati G, če je prišel izvid za rubello. Na pregledu pri G me je samo vaginalno pregledala kot običajni pregled (brez brisa) in rekla, da je ok in da naj počakava 4-6mes preden znova poskusiva.
Res si želiva user posted image  
Vesela sem, da sem imela že prvi M. Sedaj že čakam za ta drugi.

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pregled pred ponovno zanositvijo?
11.8.2007 10:49:47   
mihi78
Jaz bi definitvno vztrajala na pregledu. Za mano so že 3 SS. Po 3 sem vztrajala, da mi naredijo histeroskopijo in odkrili so manjšo pregrado. Sicer je G, ki je poseg opravil rekel, da tako majhna pregrada - 1,5 cm - že ne more biti vzrok za težave, ampak sem jo vseeno dala odstraniti, maja v LJ. Sem se še dodatno pozanimala okrog teh zadev pa mi je soseda, ki je G v LJ, svetovala naj jo dam vsekakor odstraniti, ker lahko, kljub majhnosti povzroča velike preglavice user posted image , kar smo tudi izkusili. Je pač tako, da se moramo boriti za svoje user posted image ! Želim ti veliko sreče pa da boš čimprej mamiuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pregled pred ponovno zanositvijo?
13.8.2007 8:58:09   
Neža7
Ali se pregled naredi v G ali ti da G napotnico? Ne bi bila vesela, če bi morala počakati dalje kot bi morala. Saj vemo kakšen so čakalne dobe v Sloveniji.

Hvala za odgovor

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pregled pred ponovno zanositvijo?
13.8.2007 11:28:41   
kodrana
Neža7 tvoj g. ti naredi vaginalni pregled. pretipa, če je maternica v prvotnem položaju. običajno pa še pregleda z uz če je vse ok. torej če je maternica prazna. to je to. ne vem pa, če te pošlje na kakšne posebne preiskave. ponavadi po 3.ss. ti, ki si pa imela pozen splav, pa ne vem kako je točno. po moje tudi ne greš na kakšne dodatne preiskave. g. dobi, tako kot pri splavu, izvide obdukcije oz tkiva, ki ga dobijo ob splavu. če sploh kaj pametnega pogruntajo oz. odkrijejo.
želim ti vso srečo in da si opomoreš. predvsem psihično. ter gresta potem v nove boje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?