|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
9.8.2007 23:00:12   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
a je katera iz Kočevja??? Ti pošljemo kočevskega medota po DHL...user posted image user posted image user posted image Mogoče bo zaleglo
priden medo, priden.... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

A MEDO GRIZLI ni več aktualen?!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
9.8.2007 23:01:35   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Nočko punce!

Jst svojo nočno smeno za danes zaključujem, datum je šel po gobe, jst grem pa spat...

Pa še jutrišnja kava je šla v maloro user posted image  user posted image  user posted image ...

Pajac ti sam uživaj v obiskih user posted image .

Zdilano. Bom pa zaspala s stisnjenimi pestmi (glede na to da sem sinoči spala kot top, bom se z njimi tudi zbudila..) za tebe in Postojno...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
9.8.2007 23:02:24   
Sončni žarek
A si imela kaj od kamniškega sonca???

Pajac oprosti, sem se pozabila zahvalitiuser posted image  pa zraven sem prejela še malo svežega zraka iz Velike planine user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6178
9.8.2007 23:02:57   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

a je katera iz Kočevja??? Ti pošljemo kočevskega medota po DHL...user posted image user posted image user posted image Mogoče bo zaleglo
priden medo, priden.... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

A MEDO GRIZLI ni več aktualen?!  user posted image user posted image user posted image

Je je sam sem iskala kakega malo bolj prijaznega, če slučajno user posted image takoj ven pade....

Sem pa našla eno ful dobro žival, čakaj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 6179
9.8.2007 23:04:05   
pajac
Samo zate..... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6180
9.8.2007 23:05:27   
Sončni žarek
Ja, hvala no... Samo mi je medo bolj všečuser posted image

Nisi pa še nič napisala, kaj boš jutri delala za pripraveuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
9.8.2007 23:08:01   
pajac
hmmm.... moram priznati da plana še nimam izdelanega.... ampak....do jutri je še čas... Saj vse stvari delam ponavadi v zadnjem trenutku pa bom še to....
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 6182
9.8.2007 23:09:13   
Sončni žarek
Tvoji "smeškoti" so zakon user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6183
9.8.2007 23:10:10   
Sončni žarek
Mislim,da odhajam.....ker drugače bom potrebovala 2 zobotrebca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6184
9.8.2007 23:10:51   
pajac
 user posted image   user posted image  

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 6185
9.8.2007 23:11:14   
Sončni žarek
Tia in Pajac.......lahko noč vama želim in dober spanecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6186
9.8.2007 23:13:44   
pajac
Lahko noč sončni žarek.....

Sisy pa je tudi izginila... mogoče je pobegnila iz porodne, pa so jo našli preden je uspela kaj napisat...  user posted image

Sisy!!!!!!!!!!!!!!! GO girl.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6187
9.8.2007 23:31:47   
martina RN
Ne jaz bom rodila v MB. Pa ti verjetno v Lj?

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6188
10.8.2007 6:44:26   
Sončni žarek
Jutro user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste dobro spale oz. še spite user posted image    Jaz nocoj super...... Sem mislila, da bojo kake novice od Sisy...pa še nič..........

Grem kar papcatuser posted image , potem pa okna pomit - danes prekipevam od energije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martina RN)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
10.8.2007 7:53:47   
Caarmen
Souser posted image

Včeraj sem bila na pregledu pa so rekli da se že dogaja in odperam. Sedaj samo še čakam. Bomo vidl če bom zdržala do ponedeljka ko imam zopet pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 6190
10.8.2007 7:54:04   
Antigona
Dobro jutro!

Jst sem pravkar pojedla zajtrk, zdaj pa lepo pijem kavico in čekiram če je kaj novega na RR...
Ponoči sem spala tako tako, me je neki špikal, ampak ne zadosti user posted image . Očitno je želja že tako velika, da se mi smoz zdi, da se neki dogaja...

Zdele si grem še laske oprat, pa šibam na pregled v Lj. Ko pridem iz pregleda se verjetno javim, če ne bom spet kej naokol zabluzila.

Me pa moj dragi danes pelje v kitajca na kosilo, tako da mi ne bo treba kuhat.Si bom privoščila enga mongolca, njami!!! Že zdej komi čakam kosilo, pa sem pravkar zajtrk pojedla...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 6191
10.8.2007 8:11:25   
kk133
Dobro jutro, dobro jutro!

Tudi jaz sem pravkar sčekirala vse vaše poste od včeraj in sem upala, da bo že kaj od Sisy...user posted image

Pa še nič. Upam, da je ubožica že rodila, ker nobeni ne privoščim sprehajanja dol in gor po hodnikih bolnice.user posted image user posted image user posted image

Tia, tudi jaz grem verjetno do torka, ko imam pregled, še malo na morje. Smo se odločili, da izkoristimo zadnje dneve uživanja v troje. Se zna zgodit, da v torek kar rodim. Baje, če bom dovolj odprta user posted image ...komaj čakam torekuser posted image user posted image

Lepo se imejte in čestitke vsem, ki boste čez vikend postale mamice.user posted image user posted image

Katja

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6192
10.8.2007 9:07:04   
pajac
user posted image evo mene...

Danes se počutim boljše...Samo ne smem hvalit dneva pred večerom... sinoči pa sem res bila zmatrana...kot vidim večina nas..

Tia uživaj na morju...KK133 ti tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Antigona...ti pa še v enem kosu....jaz tudi user posted image user posted image user posted image moram priznat da sploh nimam občutka da bom v kratkem rodila... Sva z user posted image kar v eni taki prijetni simbiozi....user posted image ....
Nič me ne boli danes, spala sem sicer nekoliko slabše kot včeraj (4xWC) samo vseeno kot ubita...
Zdaj samo pospravit spalnico in se pripravit za obiske...Bom kar pustila prižgan računalnik...
Me preveč firbca zaradi Sisy....

No danes sva midva polnih 39.tednov  in tečeva zadnji krog user posted image

Bomo videli kaj se bo izcimilo...Kljub prepričevanju same sebe, da naj user posted image ostane noter koliko časa mu pač paše, bi ga rada že pozdravila....

Pozdravček.....
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu kk133)
Neposredna povezava do sporočila: 6193
10.8.2007 9:13:39   
minka 123
Tudi jaz sem ravnokar s pregleda. CTG je ok, drugega pa mi spet niso gledali, tko da nimam pojma, če se slučajno z MV kaj dogaja user posted image  user posted image  user posted image .
Mi je pa zdravnik spet rekel, da po enem tednu po PDP zdaj vsem sprožijo porod. Upam, da to res velja vsaj za ljubljansko porodnišnico, sicer bom jaz kmalu že za premikanje po stanovanju rabila invalidski voziček user posted image  user posted image  user posted image . Vam kar zavidam vsem tistim, ki vneto pucate stanovanja - od mene ni nobene koristi več, ker me noga tako blazno boli.
Držim pesti za Sisy (upam, da je zanjo ta hujši del že mimo) in vse ostale, ki ste tik pred tem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil minka 123 -- 10.8.2007 9:17:53 >

13.8.2007 sva dobila najlepšega fantka na svetu :o)

(odgovor članu kk133)
Neposredna povezava do sporočila: 6194
10.8.2007 9:28:54   
Anonimen
      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO SISYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....pravkar sem prejela SMS od Sisy...

Ku-Ku pa je najina princeska končno tu! Najina punčka je na svet pokukala danes ob 7.55 uri, težka 2820 g. in velika 50 cm. Sreča je nepopisna. Lep pozdraček iz Postojne vam pošiljajo dojenčica Sara, ponosni očka Grega in mamica Simona!!

ISKRENE ČESTITKE DRAGA DRUŽINICA!!!
TAKO SEM SREČNA ZA VAS, HURA ŠE 1X ZA MAMI IN SARČI!!!!

(odgovor članu minka 123)
  Neposredna povezava do sporočila: 6195
10.8.2007 9:31:34   
Sončni žarek
Sisy - čestitke....čestitke.....čestitke......user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
10.8.2007 9:32:44   
Talika19
ČESTITKE SISY IN MALI SARI, PA SEVEDA OČKU TUDI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6197
10.8.2007 9:35:27   
mony5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SISY ČESTITKE ZA TVOJO SARO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE CELI DRUŽINICIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6198
10.8.2007 9:37:31   
Špelka
Malo uletim na tole temo! Ker sem Sisy tudi osebno spoznala na enem izmed srečanj, ji tudi jaz iskreno čestitam in se veselim z njo, njenim Gregom in seveda malo princesko Sarico! user posted image user posted image user posted image

Bravo, mami in mala sončica! Zdaj pa samo še vse lepo: cartanje, ljubčkanje in seveda ogrooomnooo ljubezni! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6199
10.8.2007 9:39:09   
minka 123
user posted image user posted image user posted image Jupiii, čestitke za Saro!!!user posted image user posted image user posted image

13.8.2007 sva dobila najlepšega fantka na svetu :o)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

plačilo nepremičnin

koliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?

300-400€ (60%)

400-500€ (14%)

500-600€ (9%)

600-700€ (10%)

več (7%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!