Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 9:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Na občini ti dajo novo.Mislim kopijo.Sem jaz že enkrat založila odločbo,pa sem jo brez problema dobila
|
|
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 9:57:05
|
|
|
|
Olivija
|
Men se zdi, da spada dohodnina med tiste podatke, ki jih morajo organi sami pridobiti . Kolikor se spomnim, moraš samo en kvadratek obljukat, da odločbe nisi priložila. Po novo boš morala pa kar na tvojo davčno enoto.
|
|
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 10:18:24
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Jaz tud nisem priložila odločbe za dohodnino 2005,pa mi niso na občini nič "gnjavli"_kar pomeni da se bodo sami potrudli in jo našli!
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 10:25:51
|
|
|
|
mojsoncek
|
Najbolj preprosto bo, ce bos obkrozila opcijo, da sami preverijo podatke, pa ti ni treba potem nic prilagat.
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 12:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
JAzs em pa enostavno šla na davčno in povedala, kaj potrebujem in je po računalniku pogledala, mi ven sprintala zame in za moža. Takoj fertik.
|
|
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 13:52:43
|
|
|
|
Lenny
|
Na vlogi za znižano plačilo vrtca označi, katere podatke si lahko lokalna skupnost pridobi sama. Mož podpiše in po zakonu si je občina dolžna npr. podatke o dohodnini pridobiti sama. Le na njegov podpis na vlogi ne pozabita.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?