tatam
|
Pozdravljene! Ponavadi zmanjka časa in volje za pisanje,spremljam vas pa redno! Vidim,da se menite o nasledjem .Jaz mam prvič razliko 16 mesecev.Prvo leto je bla kriza,ampak potem pa je super-se igrajo skup,zamotijo drug drugega..Pa sedaj sta ful navezana drug na drugega.Zato sem bla kar malo žalostna,ko smo se po dolgem času odločli za tretjega,saj sem si vedno mislila,da ta pa ne bo imel nikogar za igro in norčije,saj bosta onidva že prevelika.No,sedaj pa mam!! Kar se kašic in spanja tiče pa to:mi že od petih mesecev jemo zvečer kašice,naredim jima 240 ml vode,aptamil,7 žl.kašice.Spita tam do 3-4 pa lakota!Čez dan jemo 2krat GH-okoli dvanajste-juhico al pa zelenjavo,pa tam nekje po tretji popoldan kaki jogurt,skuto,sadje...Vmes se štirikrat dojimo. Kar precej vsega,ne? Mi je pa prav hecno, kaj počnete s temi flaškami in umetnim mlekom-niti ne vem če razmem da tiste ki dojite ponoči sedaj pripravljate umetno mleko al kako? sej če imajo podnevi dovolj obrok, pri 7 mesecih 100% ne potrebujejo več hranjenja ponoči! so pač navajeni se zbujat in ne znajo nazaj zaspat-tko kot je ajja napisala, samo odločit se je treba pa prekinit,pol pa spijo! Ja,lahko je rečt,težje naredit.Meni se zbudita tudi do 5krat ponoči-vsak.Včasih zaspita nazaj,včasih traja tudi dobro uro,ko sta lačna pa ni šans zaspat brez hrane!!!Tudi prvidva sem dojila ponoči do enega leta,tak da se tolažim,da bo kmalu minilo!! Sirene tulijo,se beremo!!!
|