|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
12.8.2007 11:09:09   
mony5
Ja kje pa ste vse?????

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6401
12.8.2007 11:12:42   
April
Mi smo imeli že kosilo. user posted image

Mony pri komu pa ima uz?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6402
12.8.2007 11:16:53   
April
Pri meni tud prvič ni nič kaj nakazovalo, da se bliža porod. Sam zjutraj mi je g rekla, da imam že popadke in da sem odprta 3cm. Pa da naj grem tekom dneva oz. naslednji dan v porodnišnico. Jaz sem tako šla domov, se obilno najedla, šla na en dolg sprehod, nekaj še na faks uredit, mojga počakat, pa smo šli rodit. Brez kakršnihkoli težav oz. bolečin. Šele v porodni se je začel s popadki, ki sem jih tudi čutila.Tako da ni nujno, da boš še dolg doma.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6403
12.8.2007 11:17:09   
mony5
April vi ste pa zgodnji za kosilo! Pregled oz. CTG imam pri dr.Franjič, pol pa upam, da me bo kar v P na preglede poslal!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6404
12.8.2007 11:19:27   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: April

Pri meni tud prvič ni nič kaj nakazovalo, da se bliža porod. Sam zjutraj mi je g rekla, da imam že popadke in da sem odprta 3cm. Pa da naj grem tekom dneva oz. naslednji dan v porodnišnico. Jaz sem tako šla domov, se obilno najedla, šla na en dolg sprehod, nekaj še na faks uredit, mojga počakat, pa smo šli rodit. Brez kakršnihkoli težav oz. bolečin. Šele v porodni se je začel s popadki, ki sem jih tudi čutila.Tako da ni nujno, da boš še dolg doma.user posted image

Ja jst bi kar šla rodit vendar sem se sprijaznila s tem da ko bo bo, tako da pustimo se presenetiti!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6405
12.8.2007 11:21:57   
April
Jaz imam tudi v četrtek uz pri njemu, potem mi je pa dala še št. od Rojnikove, da naj se pri njej naročim za naslednji ponedeljek, če še ne bom rodila. Rok imam pa v soboto. Če bi bilo tako kot prvič, bi me tud ona 2 dni po roku poslala rodit.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6406
12.8.2007 11:23:11   
April
Mii smo tud zgodnji za vsajanjeuser posted image , potem pa rajš čimprej pojemo, da gre Beno spet spat.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6407
12.8.2007 11:25:41   
mony5
Ja pol pa ni čudn da imate tako zgodaj kosilo, sej k bomo mi imeli svoje user posted image  najverjetneje tudi mi ne bomo spali do 9-10! A ne?

No zdej pa grem v Tivoli na en doooooolllllllggggggggg sprehod!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6408
12.8.2007 11:30:51   
April
Ja, potem se ti navade kar spremenijo. Midva tud sedaj, ko je Beno parkrat pri babiici prespal, nisva mogla dlje spat.user posted image

Lepo se imej na sončku.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6409
12.8.2007 11:43:46   
Antigona
Antigona jst mam jutri pregled ob 11.45 na Metelkovi, tako da če si za bi se jaz dobila na kavici ob 10-ih!?

Ja, sem čist za to. Sej maš mojo telefonsko spravljeno a ne, jaz tvojo mam... Za vsak slučaj, če bi katera prej kam odpotovala user posted image ...

Kje se pa dobive???

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6410
12.8.2007 12:07:38   
Petjana
No da se vam javim,  spet sem doma. user posted image
CTG odličen, odprta  1.5 cm. Je rekel dr.Likar če bi šla rada rodit, pa sem rekla da lahko če  mi ne  bo spet dal kakšne svečke za odpiranje. Pa je rekel da bi šlo  mogoče tudi brez da mi dajo malo poadkov in predrejo mehur...no pa se je potem  vseeno odločil da me za dva dni še pošlje domov. Tako , da  v torek  mogoče pa bo.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6411
12.8.2007 12:49:02   
tia01
Janana ful dobr!! V torek rodit?? Zakon! Jst bi tut... Mene že vsi preganjajo, ker si je moja mami od srede naprej vzela dopust zame (rajš prej k prepozn), pa še nč od mene. So vsi misll da bom prej rodila. Zdej pa kr nč. No sej si je vzela 14 dni dopusta, samo vseen bi blo bolš če bi mi dalj časa pomagala kot pa manj. Ker bo moj mogu dost okol letat, ker ma pač tak šiht. Učeri me je sestra fuuul ustrašla, k sm šla v zgorn štuk, k je misnla da bo kej pomagaluser posted image . Pa ni blo nčuser posted image ...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6412
12.8.2007 13:04:54   
minka 123
Hoj user posted image
Men pa danes kar dogaja user posted image . Zbudila sem se ob 1.30, ker je nekaj ven steklo. Sem šla na wc in je še kar malo teklo, pa še roza se je obarvalo zraven. Seveda naredim paniko (so se mi čisto noge tresle), zbudim moža in hitro v porodnišnico. Tam so me pregledali in naredili test ter ugotovili, da ni plodovnica (pa sem bila 100%, da je, ker je tako teklo). Babica je rekla, da sem odprta za en prst in da nisem za v porodno. Potem mi je naredila še CTG (dva manjša popadka sta sicer bila) in potem se je zdravnica odločila, da naj grem domov. Domov sva prispela okoli 3h in od takrat me je kar naprej zvijalo, tudi že na 5 min, samo se mi zdi, da popadek traja premalo časa (po cca. 20s) in tudi bolečina je bila kar znosna, tako da sem še kar doma. Se mi zdi, da je "popadkov" sedaj malo manj oz. so bolj poredko. Imam pa kar veliko prozornega izcedka malo pomešanega s krvjo. Sem kot zombi danes, ker nisem vse skupaj nič spala user posted image  ampak grem sedaj vseeno k mami na družinsko kosilo (s torbo in vsemi dokumenti seveda, če bo spet panika). No verjetno zdaj res nisem prav daleč od poroda user posted image user posted image user posted image .

13.8.2007 sva dobila najlepšega fantka na svetu :o)

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6413
12.8.2007 13:32:35   
tia01
Bravo minka123!!! Vsem se dogaja, sam men ne.
Mony ti bi loh pa že kr počas odpeketala v P, pa ti tut Antigona, a ni bil učer tvoj dan D???

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 6414
12.8.2007 13:34:07   
Antigona
No da se vam javim, spet sem doma.
CTG odličen, odprta 1.5 cm. Je rekel dr.Likar če bi šla rada rodit, pa sem rekla da lahko če mi ne bo spet dal kakšne svečke za odpiranje. Pa je rekel da bi šlo mogoče tudi brez da mi dajo malo poadkov in predrejo mehur...no pa se je potem vseeno odločil da me za dva dni še pošlje domov. Tako , da v torek mogoče pa bo.

user posted image

sem čekirala kaj dogaja, a si pršla domov, al čakamo novičke... Ampak če že do torka počakaš, po počaki do 15-tega, dobiš še od Quelleja 150 eur gratis user posted image .

Ampak mene ne prepričajo, jst bi šla kr dons, ne glede na vse, sam da gre čimprej ven in da ga čimprej cartam v naročju user posted image ...

Minka navijam user posted image , da bo vsaj ti čimprej cartala tvojga user posted image !!!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6415
12.8.2007 13:37:06   
Antigona
Bravo minka123!!! Vsem se dogaja, sam men ne.
Mony ti bi loh pa že kr počas odpeketala v P, pa ti tut Antigona, a ni bil učer tvoj dan D???

Bil bil, pa kaj naj če je Lukiju preluštno u maminem bušiju, zgleda da preveč uživa.

Sva bla pa dons z mojim pridna. Zjutraj sva šla v Spara po lubenico in na kavico (peš seveda), potem sva spucala zmrzovalno skrinjo, pa dragi je še tla pomil. Zdej pa počasi kosilo kuham...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 6416
12.8.2007 15:16:31   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

No da se vam javim, spet sem doma.
CTG odličen, odprta 1.5 cm. Je rekel dr.Likar če bi šla rada rodit, pa sem rekla da lahko če mi ne bo spet dal kakšne svečke za odpiranje. Pa je rekel da bi šlo mogoče tudi brez da mi dajo malo poadkov in predrejo mehur...no pa se je potem vseeno odločil da me za dva dni še pošlje domov. Tako , da v torek mogoče pa bo.

user posted image

sem čekirala kaj dogaja, a si pršla domov, al čakamo novičke... Ampak če že do torka počakaš, po počaki do 15-tega, dobiš še od Quelleja 150 eur gratis user posted image .

Ampak mene ne prepričajo, jst bi šla kr dons, ne glede na vse, sam da gre čimprej ven in da ga čimprej cartam v naročju user posted image ...

Minka navijam user posted image , da bo vsaj ti čimprej cartala tvojga user posted image !!!

Ja saj res...sem skor pozabila.Res najbolje da  do 15 počakam. Skoraj epiduralno dobim povrnjeno.
Saj potem  bo  pa kakšen drug dohtar delal,pa me bo spet  domov poslal.Tako kot so me pri Janu  hecal.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6417
12.8.2007 15:19:11   
Antigona
Ja saj res...sem skor pozabila.Res najbolje da do 15 počakam. Skoraj epiduralno dobim povrnjeno.
Saj potem bo pa kakšen drug dohtar delal,pa me bo spet domov poslal.Tako kot so me pri Janu hecal.

Pa še vedno bo frej za svoj rojstni dan (praznik pa to user posted image )...

Ne, menda te ne bodo domov poslal, kot prvo bo že en teden čez rok, in če ti je že dons reku da lahko probaš it... Jst bi šla verjetn kr probat, mam tolk dost že vsega...

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6418
12.8.2007 15:20:56   
mony5

Antigona jst mam jutri pregled ob 11.45 na Metelkovi, tako da če si za bi se jaz dobila na kavici ob 10-ih!?

Ja, sem čist za to. Sej maš mojo telefonsko spravljeno a ne, jaz tvojo mam... Za vsak slučaj, če bi katera prej kam odpotovala user posted image ...

Kje se pa dobive???

OK, če bo kaj se slišimo, drgač pa ob 10-ih pred Mercatorjem pa greve v en kafič! OK?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6419
12.8.2007 15:24:05   
Antigona
Zdej mi pa sam povej kje je tam Mercator??? Razmišljam, ampak nimam pojma... Se vid da ne hodim tja redno user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6420
12.8.2007 15:26:21   
*lenc@*
Janana- jaz bi rodila nha 14. 8., mam rd takrat. Jaz pa mam jutr spet pregled v P. A čem rečt, da bi rodila 14.? Me bojo sam čudn gledal???!!!!!
Kaj, 4 dni čez rok. A ni dost?user posted image

Tia- ti maš podatke o svoji frendici k jaz. Tud moja kolegica je rodila maksa, enaka teža in velikost ter PDP! Zelo zanimivo, sam ni tina in je rodila en teden nazaj.

DRgač, pa mi je kar dolgčas. Nč tazga ne počnem... Pa vem, da je prav tako, da bo kmal zelo pestro. Kr eni čudni občutki me dajejo... Pričakovanje, strah, vznemirjenje...

Uživajte vse in pazite nase!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6421
12.8.2007 15:26:53   
mony5
janana mogoče boš pa že prej šla!!!user posted image user posted image user posted image

Tia ja sej bi jst tud že šla, pa se nažalost čisto nič ne dogaja! Mi smo bili na dolgem sprehodu v Tivoliju in sem se full zmatrala (hodila sva ene 2 urci), potem sva šla pa še v kitajca na mongolca (joj kok je bil dober)! zdej gremo pa malo počivat!

minka123 mogoče boš pa ti naslednja?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6422
12.8.2007 15:28:28   
mony5

Zdej mi pa sam povej kje je tam Mercator??? Razmišljam, ampak nimam pojma... Se vid da ne hodim tja redno user posted image

Lahko pa pred zdravstvenim domom!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6423
12.8.2007 15:30:01   
Antigona
Raj to... Sem mela včasi zdravnico v zdravstvenem, tako da vemkje je vhod

user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6424
12.8.2007 15:33:17   
mony5
ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa nobene ne bo, bomo že na poti v Rim???!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

plačilo nepremičnin

koliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?

300-400€ (60%)

400-500€ (14%)

500-600€ (9%)

600-700€ (10%)

več (7%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!