|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
14.8.2007 8:48:23   
April
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Antigona in Luka!!!!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6726
14.8.2007 8:49:56   
April
user posted image O joj je velik fant tale Luka! Upam, da ni preveč mamico zmatral.user posted image  4560 g in 56 cmuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6727
14.8.2007 8:50:19   
malamisha
Po dolgem času se vam ponovno javljam in to pot z zelooo veselo novico!

Lenča 78 javlja:

Z ogromnim veseljem ti sporočava, da se je nama končno pridružila mala Lina: 3360g, 53 cm

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

Poleg pa še posebno obvestilo:
Zanimalo bo ene o pca - do pca nisem prišla. Rodila 100% naravno, total brez vsega, kriva noč?!
Dolga zgodba. Srečno nosečkam avgustokam!!! DIHAT, TO JE POINT!!!

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6728
14.8.2007 8:52:10   
April
Lenča 78 čestitke za Lino!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 6729
14.8.2007 8:55:17   
April
Živjo Tonja, lepo, da ste super. Ob priliki pa le napiši kaj več.user posted image

Imajo pa avgustovke 07 že odprto novo debato na forumu "starši čvekamo", kjer bomo kmal že vse čvekale o naših dojenčkih.user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6730
14.8.2007 8:55:26   
pajac
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

SMS:

Luka moje je ime, danes 14.08. ob 08.05 prijokal sem na svet z 56 cm in 4560 g. Mani Sonja, oči Uroš in bratec Žan srečna smo družina!!! Pozdrav iz Postojne!

user posted image    user posted image user posted image user posted image    user posted image    user posted image user posted image   user posted image   user posted image    user posted image  

< Sporočilo je popravil pajac -- 14.8.2007 8:57:19 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6731
14.8.2007 8:58:09   
April
Pajac, daj prosim še na rodili smo objavi, ko imaš take lepe smeškote.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6732
14.8.2007 8:58:50   
pajac
No pa se je odprla sezona....

user posted image   user posted image

user posted image user posted image    user posted image   

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6733
14.8.2007 9:03:59   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: April

Pajac, daj prosim še na rodili smo objavi, ko imaš take lepe smeškote.user posted image

Sem že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6734
14.8.2007 9:04:10   
mony5

uaaaaaaaa Pajac user posted image  user posted image  user posted image . Pa ti si naš dežurni ginekolog. So  te pa dobr naučil.user posted image

Bravo Pajac to si pa res dobr napisala!!! Res si naš dežurni ginekolog!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6735
14.8.2007 9:05:51   
mony5
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE ANTIGONI IN NJENEMU LUKCU (velik fant) in seveda CELI DRUŽINICI user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6736
14.8.2007 9:08:44   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Pozdravljene

Moram vam sporočiti, da vas sončni žarek vse lepo pozdravlja. So bili popadki in je ostala v porodnišnici. Stanje se je sedaj nekoliko umirilo ampak ...

Lep večer vsem
Bojan

Držim prsti, da bi čim prej spoznala svojega sončka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 6737
14.8.2007 9:11:28   
pajac
                Lenča!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image   user posted image   user posted image

Čestitke za Lino pa vse, res VSE NAJBOLJŠE tudi tebi za rojstni dan!!!

user posted image user posted image      user posted image   user posted image   user posted image
user posted image    

user posted image   user posted image   user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6738
14.8.2007 9:14:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

uaaaaaaaa Pajac user posted image  user posted image  user posted image . Pa ti si naš dežurni ginekolog. So  te pa dobr naučil.user posted image

Bravo Pajac to si pa res dobr napisala!!! Res si naš dežurni ginekolog!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6739
14.8.2007 9:15:05   
mony5
LENČA 78 ČESTITKE ZA LINO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6740
14.8.2007 9:16:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Živijo!

Že v petek sva prišla domov pa sem komaj zdajle našla minutko časa, da se vam oglasim.
Ni problem v tem, da se vam nisem oglasila, da bi bil Lovro zahteven fantek - sploh ne, ampak v tem, da komaj uspem odtrgati pogled od njega, saj je pravi mali angelček in se ga ne morem nagledati in dojeti, da je ta cukrček res moje dete.

Za nazaj še nisem uspela prebrati, saj še malce teže sedim. Bom ob priliki prebrala, kaj se je vse dogajalo, ko me ni bilo.

Ti samo cartaj tvoje  user posted image   user posted image   user posted image user posted image   user posted image   user posted image ...
Ko boš imela kaj časa pa hočemo detajle.... in slikice seveda user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6741
14.8.2007 9:16:55   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

LENČA 78 ČESTITKE ZA LINO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ČESTITKE TUDI ZA ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6742
14.8.2007 9:17:51   
mony5
Tonja lepo da si se oglasila! Uživaj ob svojem sončku in javi se čim prej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6743
14.8.2007 9:23:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE LENČA IN ANTIGONAuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6744
14.8.2007 9:24:49   
mony5
No punce, da vam malo pojamram! Jst sem danes full slabe volje, tečna, .....
Čist sm v k....!!! Pri meni se še vedno nič ne dogaja, ponoči user posted image  spi kot top, tud premakne se ne, nobenih bolečin oz. popadkov, k da ne bi bila noseča. Celo noč nisem skoraj nič spala k sm si mislila no zdej bi se pa lahko začelo pa nič. Hrbet me full boli, imam močan glavobol, pa še tečna sem! Jst bi tud že rada spravila ven tole majhno štručko pa jo spoznala, mam res že vsega dosti!!!
Sem se vam mogla malo zjokati oz. potožiti ker sem že čist sita vsega! Pa samo jokala bi, pa skoz mislim na to kdaj se bo začelo, da grem v P pa nič od tega (danes je že 5 dni od PDP-ja)! Vsi pa pravjo sej k bo čas bo Zoja že ven prišla ampak lahko je njim govort kaj in kako, res pa je da niso v moji koži in ne vejo kako se jaz počutim!!!

Res pa je da smo danes dobili nove user posted image  avgustovčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6745
14.8.2007 9:26:47   
April
Mony, če imaš močan glavobol, se pejt rajš pokazat v p.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6746
14.8.2007 9:28:50   
pajac
Mony05user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image razumem te, ne vem pa kako je.....

Čuj edino kar ti lahko rečem v tolažbo, da po moje še max 2 dni..... (upam no...)

user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje dogajanje.... Kot je Lenča včeraj rekla lahko te doleti kot strela z jasnega.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6747
14.8.2007 9:31:36   
mony5
Sej vem da je lahko kadar koli, sam danes je pa zame res čuden dan, bo že popoldne boljše, vsaj upam! Hvala za lepe besede! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6748
14.8.2007 9:32:31   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6749
14.8.2007 9:33:51   
pajac

Mony, če imaš močan glavobol, se pejt rajš pokazat v p.

user posted image to pa ni slaba ideja..... mogoče se te še usmilijo za povrh..... Go girl!!!!!!!!!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?