|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
15.8.2007 8:56:03   
Talika19
Jest sem že tle. Zaenkrat moja dejanja za pospešitev še niso obrodila sadovuser posted image user posted image . Kot zanalašč sem zadnje dni bolj zaprta kot sem bila celo nosečnost. A ne bi moglo bit ravno nasprotno, po 1kg grozdja??!! No ja saj dan je še dolg ...
Je pa res da se moj user posted image  ne odziva na moje fizično delo. Sem zadnjič cel vrt uredila in sem bla jest čist preč, on pa seveda veselo uživa notriuser posted image .

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6851
15.8.2007 9:26:48   
pajac
Saj sem ti včeraj napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... jaz sem skoraj dušo spustila pa nič od tega... tudi vesele brcike... "Juhu žurka! Mami me premetava!!"

Zdaj sem se odločila za diplomacijo in psihični pritisk user posted image user posted image user posted image . Mu bom začela peti in obljubila bom, da  bom prenehala takrat, ko pride ven user posted image user posted image user posted image ...Pa bomo videli....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6852
15.8.2007 9:29:44   
April
Ene pa res. user posted image Men je pa vsak dan enak. Zdaj sem že ploščice spucala, zato imam mal odmora. Ata pa sin sta šla na sprehod. Sem se pa počas kar sprijaznila, da bom najbrž šele naslednji teden rodila.user posted image  Dogaja se itak nč.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6853
15.8.2007 9:30:41   
April
Ja talika rajš počivaj. Itak nč ne nuca, pa če se pretegneš.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6854
15.8.2007 9:32:51   
pajac
Bomo mogle v Postojno pisat naj naredijo dostop do interneta kar v sobe...To tak ne gre...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6855
15.8.2007 9:36:07   
April
Kaj pa mislite počet danes?

Jaz imam še en cel prostor za spucat. Tam kjer sva bila predno sva se gor preselila. Pa kar ne najdem volje. Da bi pa potem slučajno mama šarila po mojih stvareh pa tud nočem. Zato bom vsaj za silo umaknila stvari. Danes itak mama pride skuhat pa še stare starše zraven pripelje.Oči ima delo, pa rabi mir za pisanje in ustvarjanje, men pa tud prav pride, da mi mami pride pomagat Bena čuvat pa skuhat. Bomo imel orade pa krompir pa če kaj bosta spekli.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6856
15.8.2007 9:36:17   
pajac
Joj meni so tudi vsi dnevi enaki... čisto sem pozabila, da je danes praznik in zdaj moram po nakupih... Joj pa toliko sovražim nakupe med prazniki...

Pa še moj je v službi tako, da sploh nimam občutka, a je praznik, delovnik, nedelja...

Grem kar zdaj, da bom čimprej naredila kosilo in bova popoldan lahko malo bluzila....
Pridem pogledat kasneje kaj je novega gor...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6857
15.8.2007 9:38:45   
April
Nazadnje, ko smo se na kavi dobile, nas je bilo 6. Zdaj je pa že pol omizja rodilo. Edin ti, tia pa jaz smo še na čakanju. Kera bo naslednja?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6858
15.8.2007 9:46:17   
mony5
Pa jaz!!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6859
15.8.2007 9:48:23   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: April

Ja mogoče bi bla pa to taktika. Če so naši user posted image  navajeni, da se skoz neki dogaja, pol bi pa bil kar naenkrat skoz mir, mogoče pa bi se odločili, da pridejo venuser posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6860
15.8.2007 9:48:55   
mony5
Mi smo še doma, sem po dveh nočeh kar dobro spala. Včeraj zvečer mi je trebuh otrdeval na deset minut, pa še spredaj in zadaj me je malo bolelo. A je to lahko to? Pa ponoči se mi je parkrat tudi to ponovilo! Tamala je pa imela celo žurko v trebuhu, k da se pripravlja za karate s Pajacovim user posted image !!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6861
15.8.2007 9:49:33   
April
Mony tebe ni blo.user posted image  Itak pa je jasno, da si ti zdaj na vrsti. Bo do sobote to že za tabo.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6862
15.8.2007 9:51:47   
April
Če se je ustavlo, potem ni to še nč. Ta pravi popadki se stopnjujejo. Mene je tud dons ponol nekaj zagrabl, pa se potem vsa navdušena čakala, le bo še kaj. Je bil lažni alarm.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6863
15.8.2007 9:51:56   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ja mogoče bi bla pa to taktika. Če so naši user posted image  navajeni, da se skoz neki dogaja, pol bi pa bil kar naenkrat skoz mir, mogoče pa bi se odločili, da pridejo venuser posted image user posted image user posted image

Ma tist itak nč ne pomaga, jst sem že vse probala, pa nič! Danes gremo do mojih na kosilo in sem rekla, da bom kar po stopnicah gor prišla (11.nadstropje) pa da vidimo, če mogoče to pomaga (samo še to nisem probala). Spet ja ... sanja svinja kukuruz.....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6864
15.8.2007 9:55:17   
mony5

Mony tebe ni blo.user posted image  Itak pa je jasno, da si ti zdaj na vrsti. Bo do sobote to že za tabo.user posted image

Ja res me nazadnje ni bilo!!! Sej jutri zjutraj imam pregled v Porodnišnici in upam, da bom kar notri ostala in da mi bodo sprožili, ampak ker sem slišala da imajo full gužvo, me bodo najverjetneje domov poslali naj čakam svoje popadke (čiči in čaki)! A ma jutri še katera pregled v P? Da malo počvekamo, da nam ne bo dolgčas!!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6865
15.8.2007 10:00:21   
pajac
Čuj Mony, če boš šla v 11. štuk peš ne boš imela moči za rodit... potem bo pa Zoja rekla no pa nič potem.... še mal počakam, da si opomore... user posted image user posted image user posted image user posted image Ti kar tam 6-7 štuk pokliči dvigalo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja...
Moj user posted image se pripravlja na wrestling z Zojo... ali pa bosta mogoče skupaj arije pelauser posted image user posted image user posted image ....Glede na to kako pogosto kolca ima dobro natrenirana pljuča...user posted image user posted image user posted image

No šibam zdaj v trgovino.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6866
15.8.2007 10:01:43   
mony5
April ti boš imela tudi potem dva fantka doma!!! Kako bo pa temu ime?

Talika19 tile naši user posted image  bodo kmalu v naših naročjih in me bomo najsrečnejše mamice na svetu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6867
15.8.2007 10:03:24   
April
Za zdaj je Jaša.user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6868
15.8.2007 10:06:19   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Čuj Mony, če boš šla v 11. štuk peš ne boš imela moči za rodit... potem bo pa Zoja rekla no pa nič potem.... še mal počakam, da si opomore... user posted image user posted image user posted image user posted image Ti kar tam 6-7 štuk pokliči dvigalo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja...
Moj user posted image se pripravlja na wrestling z Zojo... ali pa bosta mogoče skupaj arije pelauser posted image user posted image user posted image ....Glede na to kako pogosto kolca ima dobro natrenirana pljuča...user posted image user posted image user posted image

No šibam zdaj v trgovino.....

Ej Pajac moja tud skoz kolca, hahaha. Arije pela user posted image user posted image user posted image .... rajši wrestling pa še zadnje čase ga skoz gledam!
A greš po ananas???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6869
15.8.2007 10:09:01   
mony5

Za zdaj je Jaša.user posted image

A se lahko še spremeni? Sej je lepo ime Jaša!
Midva z mojim sva se **** da, če danes rodim da bo Zoja Marija!!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 6870
15.8.2007 10:11:58   
mony5
ja kje pa je Tia? Da ni šla kar v Rim pa ni nič sporočila? Ali pa mogoče še spi?

Ja kje pa so vse danes? Res skoraj nobene ni na forumu, a so šle vse danes na Brezje malo moliti, da bi čim prej rodile???!!!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6871
15.8.2007 10:28:36   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A ma jutri še katera pregled v P? Da malo počvekamo, da nam ne bo dolgčas!!!

Jest moram it takoj zjutraj na test OOGT (za sladkorno) ... na sladki zajtrk user posted image  na polikliniko. Sicer še kar upam, da bom popoldan šla v P, da mi ne bo treba. Drugač pa se lahko kaj dobimo. Kdaj pa imaš pregled?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 6872
15.8.2007 10:31:02   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Zdaj sem se odločila za diplomacijo in psihični pritisk user posted image user posted image user posted image . Mu bom začela peti in obljubila bom, da  bom prenehala takrat, ko pride ven user posted image user posted image user posted image ...Pa bomo videli....user posted image user posted image user posted image

A nimaš posluha, ali kaj? user posted image user posted image  Mogoče pa mali ve, da bo zunaj še bolj slišal, pa spet ne bo užgalo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6873
15.8.2007 10:54:19   
ger06
user posted image user posted image  Čestitke, 

Antigona za Lukata, pravi korenjakuser posted image  user posted image  user posted image  

Lenča za Lino user posted image  user posted image user posted image  

JAnana za Petjo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 6874
15.8.2007 11:27:34   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

A ma jutri še katera pregled v P? Da malo počvekamo, da nam ne bo dolgčas!!!

Jest moram it takoj zjutraj na test OOGT (za sladkorno) ... na sladki zajtrk user posted image  na polikliniko. Sicer še kar upam, da bom popoldan šla v P, da mi ne bo treba. Drugač pa se lahko kaj dobimo. Kdaj pa imaš pregled?

Nasvet, posebej glede da je to verjetno ta drugi test in je še enkrat več cukra kot 1.... Limonin sok vzemi s seboj... res je 100% boljše...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 6875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime za fantka
EUstar

?

Gašper (38%)

Andraž (33%)

Matej (29%)

Število vseh glasov: 1040

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!