Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ali
. Kako to da imaš
na 34 dan ali pa si dala za vsak slučaj najdaljši dan
opazil. pa tako je. sedaj sta dva ciklusa po ss za mano. prvo M sem dobila 41. dan, drugo pa 34. dan. sedaj sem računala ja, najdaljši ciklus, torej 34. dan. prej sem jo imela na 30-34 dni. v prejšnji nosečnosti mi je test pokazal
.
). niti nisem razočarana, še vedno upam na
. Bila je 6 tednov noseča in razlog zakaj test ni zaznal hormona je ta, da je že sama podvržena, da ima v telesu nasplošno manj hormonov, to je bila diagnoza (tako ji je rekla G) in zato se kljub nosečnosti ni na testu videlo, da je noseča. Malce sem zatežila, ampak zato da te pomirim, vem da praviš, da si optimistka, ampak mislim, da je še vedno nek črviček v tebi, ki dvomi. Vsaj pri meni je vedno
od
med plodnimi dnevi. mogoče sem se samo malo prehladila in imam zato bolj izražene znake. ne vem. bom do petka še počakala. če
,saj smo imeli kup težav glede nastanitve.... (raje ne bi o tem) Plaža in morje ter vreme pa nam je k sreči služilo
. Tam je vsaj bilo lepo vreme. Tu pa je bil vikend bolj slab. Deževalo sicer ni, ampak ni bilo toplo. Tudi moj Blaž je bil od sobote do včeraj v Rijeki. Jaz imam tam teto, pa sta šla z babico malo na obisk. Sem pa komaj čakala, da pride domov. Pravi dolgčas je bil brez njega. Zdaj pa je do 3.9. še doma, potem pa gredo kar na začetku šolskega leta v Strunjan v šolo v naravi. Pa bo spet dolgčas. Jaz žalostna, on pa komaj čaka.