|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj ni ovulacije-pomoč
21.11.2004 14:14:51   
naja78
lep pozdrav.punce,tok mi vse že pamet soli,nekaj pa še zmer ne razumem.:ups:

zakaj je lahko ženska pri rednih ciklusih,na 28-30 dni,brez ovulacije?????????????
merim si bazalno temp.,sem že 17 dan od zadnje M,pa še ni O.Zdaj mi pa je verjetno jasno zakaj ne rata.samo kljub temu da imam vse znake O,se mi BT ne dvigne,bi sa pa 100%mogla,tako mi je rekel G.

IN to je ta problem.punce,si ve mrite BT??Baje se pri načrtovanju:duda:mora.kako se meri vse vem,mi je pa G rekel da ni nujno,da ma ženska vsak ciklus O,samo kako pa dobi potem pričakovano M???

HELP ME.VSEM :angel:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zakaj ni ovulacije-pomoč
21.11.2004 14:49:25   
monja
Haj!
Tudi jaz sem nekje prebrala, da ni nujno, da ima ženska vsak ciklus O. Zakaj je temu tako, ne vem. Jaz osebno nisem nikoli bila pozorna na O, niti si nisem merila BT, sem pa vedela, da bo do O prišlo, ko me je v enem od jajčnikov na poseben način zbadalo. Oktobra pa sva s fantom začela delati na 9nebesa, pa me je v predelu jajčnikov zelo bolelo... Še nikoli nisem imela tako močnih bolečin kot tokrat; niti pred M. M nečakam ta teden, 25.11., pa bomo videli kako bo.
Jaz bi rekla tako. Telo ti sporoča svoje signale, zelo težko pa mu je znati prisluhniti. Veliko knjig sem prebrala, pa misliš na koncu, da ti nič več ni jasno. Ampak nam bo uspelo in kot bi mignil, bomo že :nosecka:. Uspešno!!!!:):):):)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zakaj ni ovulacije-pomoč
21.11.2004 14:59:19   
pi
Naja78 ne sekiraj se preveč. Mogoče pa ovulacija še pride. Jaz sem imela prej vedno ciklus na 27-28 dni, ko pa sva začela delati na otroku pa se mi je ciklus premaknil na 32-33 dni, tako da sem do sedaj imela ovulacijo komaj na 22, 23 dan. Ta mesec se mi je prvič zgodilo da sem imela ovulacijo na 16 dan, zato pričakujem M prej kot ponavadi, upam pa seveda da je ne bo.
Kar pa se tiče drugih znakov ovulacije, pa imam jaz sluzast izcedek vedno 4-5 dni pred dvigom temperature.
Upam da sem ti vsaj malo pomagala.
Lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zakaj ni ovulacije-pomoč
21.11.2004 16:31:41   
eva1
oj!
No naj te potolažim, da se tudi meni skoraj nikoli ni tem. dvignila, če pa se je, pa je pol takoj spet padla na 36 stopinj, tako da nikoli nisem vedela, če imam O! Tudi sluzi nisem imela več-čez cel mesec enako(skoraj nič), tako da sem bila prepričana da nimam O! No pa sem sedaj srečka :nosecka: tako da nč panike delat! Kakor jaz vem, se 80% ženskam med O dvigne tem., pa še za to morajo bili vsak dan isti pogoji(toplota), in idealni pogoji, da pravilno pokaže! Ti samo veselo :sloncek::sloncek::sloncek: pa bo sigurno kmalu :duda: v bušiju!
Lp, Eva 23t in :duda: :modri:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zakaj ni ovulacije-pomoč
21.11.2004 17:03:00   
enci
:metulj:Draga Naja78,
jaz si tudi ze 3 mesec merim BT ... graf pa je kot da bi bili grafi meritev potresa ... niti slucajno pa ni podobno titemu ki je kot primer na listu kamor se BT vpisuje .... Pa da ne govorimo o sluzi ...tudi te ni ... So pa pri meni tudi M neredne, ce ne bi jemala Dabrostona, bi jo vrjetno imela 3x na leto ...
Vse ostalo pa je OK, prehodnost jajcevodov, spermiogram ... tako da tudi meni je jasno zakaj ne rata ze vec kot eno leto :(
Predlagam ti, da se pogovoris s svojim gin, saj se to da urediti. Puncam, ki svojih O nimajo gin predpise Klomifen. Mislim pa, da ce ga predpise mora biti nadziranje tega tudi u UZ. Jaz ga po vsej vrjetnosti dobim decembra.
SRECNO in, da bi cimprej imela O in potem cez 14 dni ugledala :modri::roza:
lp
enci

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zakaj ni ovulacije-pomoč
21.11.2004 17:17:44   
pi
Jaz si vpisujem BZ na strani http://ttc.fertilityfriend.com/ttc/login.php?redirect=
in se mi zdi zelo dobro. Program ti sam riše graf ti moraš le vpisovati temperaturo, čas kdaj si si merila temperaturo, kakšen izcedek imaš oz kakšna je nožnica ( suha, vlažna ), ...
Poskusi, mislim da ti ne bo žal.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zakaj ni ovulacije-pomoč
21.11.2004 18:19:27   
pi
Naj vas potolažim glede sluzi. Jaz sem prvič zanosila takoj prvi mesec ko sva se odločila za otroka, pa nikoli nisem opazila nobene sluzi. Po porodu pa imam ob ovulaciji obilen sluzast izcedek. Pa mi ta izcedek čisto nič ne pomaga saj še do sedaj nisem zanosila.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zakaj ni ovulacije-pomoč
21.11.2004 18:31:09   
pi
Hvala Naja78, upam da imaš prav in da bom mogoče že ta mesec :nosecka:, če ne pa gremo v naslednji krog.
Držim pesti tudi tebi da ti bo čim prej uspelo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zakaj ni ovulacije-pomoč
22.11.2004 7:27:57   
majana
jutro!
tudi jaz se ubad s temepraturo in sluzjo. Že pred enim tednom sem bila gotova, da je sluz tako, kot je značilna za ovulacijo, še časovno glede na klomifen je bilo. Temperatura pa kar noče gor. Sedaj je že en teden mimo, in kar malo obupujem, nad uspehom ta mesec. Sem začela razmišljat, da mi termometer (digitalni9 ne dela več prav, da so šle baterije, pa vse take čudne fore. Poled tega mi je že od petka ob večerih prav hudo slabo, pa to ni od prebave, pa glava me grozno boli in zaspana sem.
Upam, da zdržim do predvidenega roka naslednjega obiska s testom. Se mi že kar malo meša.

Mogoče pa tokrat temperatura ni pravi pokazatelj....:)-

majana, ki vam želi lep sončen dan

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zakaj ni ovulacije-pomoč
22.11.2004 8:40:58   
enci
majana,
mislim, da sem nekje enkrat brala, da lahko Klomifen vpliva na BT in, da ni nujno, da se povisa?!
Drzim pesti, da bos ugledala :modri::roza:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zakaj ni ovulacije-pomoč
22.11.2004 10:35:38   
majana
A res da klomifen vpliva na temperaturo. To punce, tako novice.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz in klomifen bi lahko bila zgodba o uspehu :)
Zdaj sem tretjič začela s tem čudom. Pri meni ni bilo nekih hudih posledic, vendar pa moram tu izvzeti vročinske valove in nihanje razpoloženja. Zato je prav, da se s bodočimi očeti pogovorite, da boste verjetnoi bolj neuporabne tistih pet dni, pa da boste mogoče potrebovale več potrpljenja. Meni so moji najdražji tu največ pomagali. Drugih stranskih učinkov pa ni bilo. niti višanja telesne teže, ki naj bi nastopila.

Sem pa sedaj bolj napeta, ker samo čakam, kdaj bo čas za test. Potem pa vidim vse možne znake. Danes recimo moram kar naprej prazniti mehur. Pa nič takega nisem pila, eno kavo in en kozarec vode.

joj, zdaj sem pa naložila.
Bodite še naprej :rozica:

majana

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




nogomet
aljaz99

Za kateri klub navijate

Barcelona (46%)

Real Madrid (11%)

Inter (5%)

Chelsea (9%)

drugo (29%)


Število vseh glasov: 82

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!