|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Trebuh po porodu
31.8.2007 20:28:50   
PUJKEC
hej.

no tudi meni je trebuh že v bolnišnici dokaj izginil, le popek je bil taaakooo zeeloo širok user posted image . sicer trebuha nisem imela tako velikega med nosečnostjo. mišice so pa še danes bolj mehke. to me malo jezi, no, pa rita ker je še vedno široka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Trebuh po porodu
31.8.2007 21:29:46   
rožica81
Oj!

Jaz sem imela velik trebuh, ko sem šla v porodno in velikega, ko sem šla iz porodne user posted image  Mi je bilo pa res ful grozno gledat odvečno kožo na trebuhu ("polno praznega")... Sedaj pa je že nekaj časa takšen kot pred nosečnostjo.

LP

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Trebuh po porodu
31.8.2007 23:19:51   
Drnula
3 mesece po porodu mi še vedno niso prav nobene hlače. Trebuh ostaja prevelik, tudi če ga na vse pretege potegnem not ..... ne gre
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Trebuh po porodu
6.9.2007 14:33:53   
urskas
Zdaj v drugo pa je bil prve dni tak, kot bi bila v šestem ali sedmem mesecu. Za zjokat. Poleg tega dobro dene še moralna podpora. Možu bom večno hvaležna za to, ko me je nekaj dni po porodu vprašal, kdaj bom šla še ta drugega rodit
[

Hja, tudi moj mož mi je bil super moralna podpora, ko mi je 6. dan po porodu rekel, da se moram vpisat na telovadbouser posted image  ! Še dons ne morem pozabit!

Sicer pa je bil moj trebuh po prvem porodu po 6. tednih čisto fit, kot da nikol nebi rodila. V drugo pa po 6. mesecih še ni!

Sicer če sem lačna je še kar, a ko se najem je pa kar malo preveč okrogeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Trebuh po porodu
6.9.2007 14:43:43   
Anonimen
Meni se je pa sedaj drugič veliko hitreje vrnil v "prvotno" stanje. Sicer je še nekaj špehca izpred nosečnosti... drugače pa res hitro...kar ne morem verjet... V drugo je bil trebuh večji (na koncu 103 cm) in čisto drugačne oblike, so pa v drugo babice takoj po porodu veliko več pozornosti posvečale "praznenju"  maternice. Prvič se v bistvu ne spomnim, da bi mi jo izstikale, v drugo pa ene 3x in je kar bolelo...  Pa dojenje baje tudi pripomore h krčenju maternice...sem hotela prve dva dni kar malce "izbegavati" dojenje, pa sem videla cimri, ki sploh nista nameravale dojiti (prvič nista mogli), da sta kar lepo pristavljali na uro - no pa sem še jaz....očitno je kar pomagalo...

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Trebuh po porodu
17.9.2007 15:33:50   
Boni3
Po 6 mesecih še visi (dobesedno). A naj še kaj rečem? Tudi močno dvomim,da še kdaj ne bo visel,ker je kože toooolk,da jo lahko ker i odstopim,če hoče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Trebuh po porodu
18.9.2007 11:09:47   
ribicau
Moj trebuh je bil takoj po porodu, ko sem ležala, ja kako nej to napišem, sploh ga ni bilo. Ko sem vstala, pa je bilo samo malo hribčka, res malo. En teden po porodu ga ni blo več. Tri mesece po porodu pa se mi je začel delat in zdej bom začela delat trebušnjake user posted image user posted image ! Pa mal manj morm žret, pa  bo tud u redu!

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Trebuh po porodu
18.9.2007 14:52:48   
Lenny
Na moje veselje je po obeh porodih trebuh hitro izginil. Obakrat sem šla na prvi sprehod že v normalnih dobrih starih kavbojkah. Ampak za dober izgled sem vseeno mazala Nivea mleko in delala trebušnjake.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Trebuh po porodu
2.10.2007 17:42:05   
mami_miki
Ja sem tud že drug dan skor imela isti trebuh, ker se mi je izredno hitro maternica skrčila...Zdaj se po 4 mesecih še trudim glede mišic. Zgleda, kot da so že ful ojačane mišice, apak, ko ga napnem, še niso tak trde kot zgledauser posted image gre pa mi bolj počasi to...na začetku ful hitro...zdaj pa te 4 kg ful težko dol zgubljam...7 sem jih takoj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Trebuh po porodu
4.10.2007 21:50:15   
ronja
Koža ostane, trebuh se zmanjša - zgleda, kot da bi mela nekje čisto spodaj eno tako malo žogico not - žogica je še kar trda - to je tvoja maternica. Zgoraj - torej zgornji del trebuha je pa, če se nisi preveč zredila, čisto plosek in zgleda vse skup prav hecnouser posted image , vsaj meni.
Podoben tistemu izpred user posted image je kar hitro - jaz sem šla točno po 6ih tednih na morje, pa nihče ni vedel niti mogel verjet, da sem rodila... Ampak še ni bil čisto isti - po cm. Zdaj ej pa res že skoraj, še 1 cm je ostal, user posted image bo pa kmalu 3 mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Trebuh po porodu
4.10.2007 21:58:20   
lemavrica
Imam skoraj lepši trebuh kot pred porodom. Je še malo mehak ampak bom začela z vajami za trebušne mišice takoj ko bom lohka, torej po prvem G pregledu če bo vse ok in se bo maternica pravilno skrčila. Koža mi pa ne visi.

Pri meni je bolj kriza na riti ki je skoraj ni oz je bolj ploščata in pa na stegenskih mišicah ki so ohlapne.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Trebuh po porodu
13.10.2007 14:14:09   
Anonimen
No, saj jaz sedaj tudi sama vem kako zgledauser posted image .
Takoj po porodu je bil čisto isto kot ko sem šla v porodno. Meni itak nič jasno, čista depresija me je prijela. No, iz P sem šla z pol manjšim, pa še vedno kot da sem 5 mesecev noseča.
Potem pa je bil vsak dan manjši, sedaj pa samo še dol viso ko mlahava vreča, koža je še vedno čudna ampak vedno bolj podobna sama sebi.
Sem pa imela CR.
Še dobro da sem pred porodom vprašala in se vsaj malo pripravila na šokuser posted image .

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Trebuh po porodu
14.10.2007 18:37:13   
Anonimen
Super! Iz porodnišnice sem šla kot da nisem bila nikoli noseča. Ampak malo telovadbe pa vseeno ne bo škodilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   [Brisano sporočilo]
14.10.2007 20:17:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?