|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi šolski dan?
28.8.2007 16:13:39   
bajsek
Čao!

Učiteljice in učitelji (in drugi) rabim ideje za pevi šolski dan.
3.9 nastopim mojo prvo službo v šoli in sicer bom učila prve tri razrede. Zanima me kaj delate prvi dan (predstavitev, urejanje potrebščin,postavljanje pravil...)? Nočem biti preveč zahtevna že prve dneve, zato prosim še za kakšno idejo.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi šolski dan?
28.8.2007 16:39:03   
Anonimen
Njaprej čestitke za službo user posted image .

NAto - uf, trojna kombinacija - želim ti veliko dobre volje in živcev.

JAz bom imela letos 1./2.r. Mi imamo prvi šolski dan učence povabljene s starši. V učilnici bodo približno 45 minut, nato pa si grejo ogledat otroško lutkovno predstavo. Jaz se prvi šolski dan čisto posvetim otročkom. Zato skličem za starše že prej roditeljski sestanek - da se o vej birokraciji pogovorimo brez otrok. Tako imam že pojutrišnjem roditeljski. Prvi dan je torej namenjen izključno učencem. Nisem si še čisto vrstnega reda naredila, ampak najprej se jim bom predstavila, nato bom otroke povabila na prerogo ter jim povedala kratko izmišljeno pravljico o medvedu, ki je zamudil prvi dan v šolo. Učencem bom preko pravljice razdelila na karton narisane živali....v smislu "medved je zamudil v šolo, prišla pa je lisica Metka (in dam Metki tisto žival), prskakljal je zajec Ivan, pa veverica Lojzka.... Tako vsi učenci dobijo svojo žival za spomin, obenem pa je to tudi njihov znakec, ki jih bo spremljal povsod - v garderobi na kljukicii, v omaricah za potrebščine, na vrečki za športno opremo.... NA koncu jim bom še pesmico od Čukov zapela - mislim, d aje naslov Zvonček "Pod šolsko spet smreko, kot vsako že leto, na prvi september je zvonček zapel...."
Potem se bodo otroci še posladkali, nato pa se bomo odpravili gledat igrico. Razmišljam, da bi namesto medveda dala raje notro Švigazajca user posted image
V grobem sem ti napisala.user posted image

(odgovor članu bajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prvi šolski dan?
28.8.2007 21:16:57   
bajsek
St. Ina, pozdravljena!

Hvala za čestitke. Tvoj plan se mi zdi super. Jaz o svojem razredu še ničesar ne vem, saj sem šele včeraj izvedela da sem izbrana. Vem le da bo z menoj vzgojiteljica, ki pa tudi ni še nikoli učila, tako da sva dve novinki.Tudi mi imamo roditeljski sestanek 6.9. Jutri grem na šolo, kjer bom upam da dobila čim več inf.
A bi mi ti lahko poslala zgodbico na zs (če nočeš te čisto razumem in nič ne zamerim). Kaj pa slikice, a to iz neta sprintaš ali iz kakega učbenika?

Hvala,
lp

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Kaj vam je lepše za deklico?
ruby19

Kaj bi izbrale?

Sara (81%)

Sara Ana (19%)


Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!