Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Pa poglejmo :
in bi naj bilo to - to !!!!! 
Tako se govori! Se popolnoma strinjam s tabo! Če sprobamo vse variante, ki nam jih nudi svet, ni vrag da nam ne rata!
in me se bomo noro veselile s tabo! Pa še ena veeeelkaaa pikapoka, dodatek za srečo!Saj ne more škodit, a ne?
pa nam bo uspelo!
Mi pripopa katera prosim link?
.
ob ne pravem času, nisem se dovolj sprostila, vedno sem razmišljala, bo ali ne bo. No, potem sem si pa rekla: kaj sploh razmišljam o tem in pazim, kaj jem, pijem,...uživaj dokler lahko, napij se ga, žurej kokr ti da duša. In res še pred tedni preden bi mogla dobit
sva se trudila skoraj dve leti. Nisva bila obsedena z računanjem dni, nisem si merila temperature.. sem pa okvirno vedela kateri so tisti dnevi pa nikakor ni ratalo. Doma sem imela pol leta napotnico za preiskave kaj je narobe. Pa se nisem odločila oz sem kar upala da bo. Potem pa sem februarja sklenila, da če pa ta mesec ne bo, se pa res naročim na pregled. Očitno sem se s to odločitvijo toliko sprostila, da se je prijelo in od takrat veselo pričakujemo november
.
.