|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 10:54:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: noče novih oblačil
6.9.2007 11:52:16   
*sanela*
Pri nas nimamo takih problemov!
Strašno se razveseli novih oblek, kadar kupujemo čevlje pa reče katere so mu všeč in katere ne, strašno ma rad vojaško barvo user posted image !


(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: noče novih oblačil
6.9.2007 13:37:35   
bt08
Pri nas smo tudi imel iobdobje tm od 11 mesca pa do pred 2 mesecev.Karkoli ni važno žabice,hlače,čevlje ni pogojev kaj novega.Tko da smo mogl kar na silo gor dat.Ni hotel nič novega,vse je moglo bit staro.Ko smo šli kupovat čevlje smo jih prej opozorili da bo jok,ker ne mara novih stvari,pa so ble prodajalke tok dobre in so mu dale žlico za sprobavanje čevljev.Tud midva nisva smela nič novega kupit za naju če je bil on zraven.Ne vem zakaj tak halo za nove stvari.Igrače so ble pa cool če so ble nove.Tako da rečemo da je že staro,ampak se je kr umiril.Zadnjič smo šli copatke kupovat,pa je hotu kr vse škorenjčke sprobat,vse copate....Pridejo obdobja pa minejo,samo midva ne popuščava.

_____________________________

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!


(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?