Anonimen
|
Čao nosečke moje A sem vam rekla da vas ne bo zapustila in da se bom še vedno javljala, no obljubo tudi držim . In tudi še vedno vas bom kaj nasmejala in vas spravila v dobro voljo, mogoče ne takoj zdej, kasneje pa sigurno . Ma da še eno vidim da piše negativne misli in da jo je strah jo bom ukregala, velja?? Vas nima biti kaj strah, poglejte mene...Smo zmenjene?? HAHAHAHAHA, no zdej sem pa še sebe spravla v dobro voljo . Ampak moram rečt da ste že poboljšale kar se tega tiče, hihihihi... Jaz sem bila danes pri svoji splošni zdravnici in bom ta teden doma, potem jo pa pokličem kako je, ampak jaz bom doma kar 14dni, kdo mi pa lahko vrne mojo pikico ...nihče...zato se pa bom pošteno spočila od vseh stresov . Jaz sem drugače že malček boljše (imam občutek da vse prihaja za mano), sem pa ugotovila, da me je ta huda izkušnja naredila močnejšo in da na veliko stvari gledam zelo zelo drugače...še dobro da sem ostala čez noč v bolnici, ker sem se s sabo pogovorila precej stvari kako in kaj . Vi pa se le razvajajte, pejte po kakšne lepe nosečniške cunjice, zdaj je pa že čas in nikakor ne skrivajte svojih trebuščkov ampak jih z veseljem pokažite, pa čeprav so še majčkeni . Zdej pa grem naprej počivat in počakat moža da pride s službe, da bova skupaj papcala kosilo. Še dobro da imam svojo predrago mamico, ki je sedaj vsak dan pri meni par uric, mi prinese kosilo, malo mi pospravi (sej veste prah in sesanje sta neizbežna) in seveda vse živo čvekava, sedaj imava malček časa za naju dve. Kaj bi brez svoje mamice. No tudi tašča recimo da je ok, sam na žalost je spet samo tašča in ne moja mami. Mami je ena sama in prav to boste zelo zelo kmalu postale tudi ve moje aprilčice!!! Toliko od mene za danes, pa se še kaj javim . Papa in Cmook vsem , pa eno rožico za vsako . Vaša Vesna.
< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 10.9.2007 15:30:09 >
|