|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacije še ni naročena na pregled
15.9.2007 17:05:22   
zvezdica.1
user posted image  še nimam morala bi jo dobiti 11.9. Naročena sem na 21.9 na pregled glede zanositve- ker nama ne uspe zanositi. user posted image  nimam rednih pred tremi meseci sem morala sem jemati tabletke za rednouser posted image . Ko pa sem imela tabletke pa je bila normalna kaj pa je zdaj pa ne vem! Prejšnji mesec pa sem imela šibko rjavkastouser posted image . Ne vem kaj naj naredim. Svetujte mi. Nekaj dni nazaj pa so me jajčniki zelo boleli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacije še ni naročena na pregled
15.9.2007 17:07:08   
Nataska
Zakaj ne kupiš testa in sama preveriš. Jaz že ne bi mogla čakat do pregleda. 

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menstruacije še ni naročena na pregled
15.9.2007 17:14:12   
zvezdica.1
Sem naredila test, ker sem imela rjavkast izcedek in sem se že veselila da semuser posted image  pa ne.

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Menstruacije še ni naročena na pregled
29.9.2007 14:42:52   
bastian111
Pozdravljena
Tudi midva z ženo sva pričakovala pregled ki bi potrdil da je nosečnost. doma sva naredila test in je pokazal komaj da je pozitivno. Ko je meseca maja tega leta odšla na prvi pregled je zdravnik rekel da ne najde z ultrazvokom zarodek. Naj pripomnim da do pregleda je nosečnost potekala prez problemov! Na kar je žena odšla po pregledu v službo in čes nekaj ur poklicala da krvavi . Takoj sva odšla v Bolišnico MS.,kjer nama je zdravnica pokazala ultrazvok  sliko da je vse ok zz zarodkom. bila naj bi noseča 8 tednov.naslednji da je začela močno krvaveti in spet sva se odpeljala v bolnišnico. Zdaj zdravnica zagotavlja da ni več pomoči in da je odšlo.Svetujem Vsaem da takoj ne gredo na preglet ampak počakajo vsaj 2-3 mesece. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Menstruacije še ni naročena na pregled
29.9.2007 15:17:56   
taši84
živjo zvezdica1! Tudi jaz imam takšne težave. Menstruacija je zele neredna in se trudim zanosit že več kot 14 mesecev. Trenutno jem dabroston da bi jo dobila in po dveh user posted image naj bi šla na pregled HSG. Sedaj je minilo že 12 dni in user posted image še od nikjer. Naj pa povem da me že 4.dan zbujajo čudne bolečine v spodnjem delu trebuha (pomojm so jajčniki) in slabo mi je. Test sm nrdila pred jemanjem dabrostona vendar je bil negativen. Tako si žeilva user posted image .

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Menstruacije še ni naročena na pregled
29.9.2007 21:02:34   
Fargesia
Taši84, kaj pa po jemanju Dabrostona? ker dabroston je za oboje...za sprožitev nosečnosti in za preventivo pred splavom...naredi test!

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?