Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

iskrene čestitke - naj bodo
čarobni...
.Najprej ti moram rečt dobrodošla med živimi
.Si pa imela celo sranje.Še dobro da si bila na pravem mestu ob pravem času.Žal mi je za tvoje folikle
ampak klinc jih gleda če terja tvoje življenje.Zdaj pa se umiri, počivaj in bo čas prinesel svoje.
Sicer pa tako ali tako ne moremo biti vse na vrsti ob 7.30... Lahko da se bova videli, če pa ne, pa ti želim čimboljše rezultate!
, prepričana sem.
Mene pa tako zanima kakšni so znaki in kakšno je vaše počutje?Jaz sicer ne upam kaj dosti zato ker so mi včeraj razložili da če imaš morule da ni kaj dosti za pričakovat.Oziroma bi bil čudež.Danes sem 3 dan po et trebuha nimam več tako napetega in brez kakršnih koli znakov.Spodaj me na momente boli in praska kot pred menstruacijo,joški nič samo bradavice imam malo bolj občutljive predvidevam da je krivec za to prometrium.Mogoče sem zvečer malo bolj napeta