Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

do 6 meseca sploh nisem imela in še potem ko sem si končno kupila nosečniške hlače so mi bile prevelike. No v zadnjem mesecu so mi bile končno prav. Hočem rečt, da je bilo prav žalostno videt oz. ne videt bušija. Tako sem si želela teh problemov.... Upam, da se mi bodo tokrat pojavili hitreje, da bom imela dodaten razlog za šoping.
tiktaka, tako da....to je res nekaj lepega. PDP imam 7.5.2008 (prosim za popravek), naslednji pregled oz. NS pa 5.11.2007.
12.05.2008 2.
15.05.2008
, Sama sem 6t 5 dni in sem ful napihnjena, malo zaradi dabrostona in malo zaradi zaprtosti. Ko sem šla iz bolnice si več nisem mogla zapreti elegantnih hlač in sem jih imela kar odprte
, kaj čem, važno da raste zdravo. Mene pa zelo matrajo slabosti, najbolj je zjutraj, ampak me ne sili bruhat, samo zelo slabo mi je. Ko sem lačna, mi pa nič ne paše jest
Dobila sem Dabroston in 14 dni počitka. Naslednjo kontrolo imam začetek oktobta ko dam kri in spet UZ. Upam da bo vse OK.