Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

ker mi bo možek prišel domov in bom dobila veliki
  ker mi bo možek prišel domov in bom dobila veliki  in bom slišala besede LJUBIM TE!
  in bom slišala besede LJUBIM TE! 

Raje grem k zobarju kot h G... Kolena se mi tresejo kot pred izpitom!! Boste držale pesti zame? Prestrašena koka, kakršna sem...
  Raje grem k zobarju kot h G... Kolena se mi tresejo kot pred izpitom!! Boste držale pesti zame? Prestrašena koka, kakršna sem...  

...mene tud meče pa sem rahlo depresivna...ampak bomo prebrodile tudi to...
   ...mene tud meče pa sem rahlo depresivna...ampak bomo prebrodile tudi to... 

- srečka nosečka
                                                                                                                          - srečka nosečka 
                                                                                                                           In zveste navijačice :
                                                                                                                          In zveste navijačice :  

?? M bi morala namreč po vseh izračunih (2x 25 -dnevni ciklus, 3x 23-dnevni) že dobiti.
 ?? M bi morala namreč po vseh izračunih (2x 25 -dnevni ciklus, 3x 23-dnevni) že dobiti.  
   Mislila sem, da bom mogoče dobila datum za prvi pregled, pa mi ne G ne sestra niti omenil ni tega... Koliko testov naj še naredim, preden ponovno pokličem in se naročim, koliko časa naj počakam???
  Mislila sem, da bom mogoče dobila datum za prvi pregled, pa mi ne G ne sestra niti omenil ni tega... Koliko testov naj še naredim, preden ponovno pokličem in se naročim, koliko časa naj počakam???