Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jao, kmalu ne bom več za med ljudi.

. K sreči sem na prvem pregledu že videla
. Zdaj komaj čakam 2. pregled, ki ga imam 19.10. Takrat se bom tudi naročila za NS, ki jo bom delala v Domžalah.
.
, nikomur. mene je strah spet, da se ne izide. do naslednejga pregleda sigurno počakava, potem pa bova povedala staršem, če bo vse ok. po nuhalni pa ostalim.
Tudi jaz se "silim" s hrano, ampak samo zato, ker mi je sicer še bolj slabo.
12.05.2008 2.
31.05.2008 3.
24.8 (če se ne motim) pa je majčica...hmmmm... Jaz sem ga imela (prvi dan ZM) 22.8.... Po enem koledarčku mi pride 1. junij, po drugih računicah sem pa še v maju... No, 8. imam pregled in izvem več. Upam, da moja pikica pridno raste in da bo vse OK. Kako ste kaj ve danes, bodoče mamice? Glede na vreme, slabosti...?
Kdaj naj sploh pokličem in jim povem, da sem ŠE VEDNO noseča in bi se rada naročila za prvi pregled, ki naj bi bil narejen nekje do 10. tedna? Vem, da ima moj G kar precejšnjo gužvo, ker je edini G v kraju, se mi pa zdi trapasto in bedno praktično PROSITI za nekaj, kar naj bi mi že ob javljeni nosečnosti po opravljenem pozitivnem testu pripadalo - za termin prvega pregleda torej...
, tako da zvečer ponavadi težko zaspim.
.