arielca
|
Ojla, Se oglašam kar iz službe, ker imam ravno čas. cuma, res sta lepi . Tinkara je ! Lahko si ponosna na svoji punci ! pegica1, ne sekiraj se zaradi šefice. Delaj tako, kot misliš, da je prav. Mene je danes zjutraj napadla sodelavka, da ji prejšnji teden nisem zaklenila razreda, pobrisala table in pospravila klopi. In to je naredila pred celo zbornico. Saj bi še sprejela kritiko, če ne bi bila prejšnji teden na bolniški. In ko je njen napad minil, sem ji rekla, da res nisem zaklenila razreda, pospravila klopi in pobrisala table, ker me ni bilo. Potem je pa pobrala šila in kopita. NRMM, vidim, da se je stanje pri vas normaliziralo . Super ! Pajaca, upam, da se kmalu znebiš vseh nalog in nadlog. šnucika, zate. Upam, da boš kamlu zdrava in fit. Zjutraj je lilo kot iz škafa, zdajle pa se jasni. In jaz sem moji punčki obula gumijaste škornje, ker je na vsak način hotela že zjutraj skakati po blatnih lužah in ploskati kot pujsa Pepa . Oglasil se je šolski zvonec. Šiiibaaam delat! za vse decembrčke in za vse mamice!