anonimna thumbs up
|
Kako ste kaj, nosečke moje? StBarbara, takoj črne misli stran!!! Ššššššcccccc! Kar se nosečniških oblačil tiče, sem na srečo (tako kot murva ) preskrbljena Itak najraje nosim kavbojke, zato sem pred nekje tremi leti in pol dala za ene res super kar dosti denarja - bodo pa šle zdaj z mano že v tretjo nosečnost Pa krilo iz jeansa, ki je tudi en moj res ljub kos Zgornje dele kombiniram kar pretežno "normalne", sem si pa pred leti kupila tudi eno oblekico (LaVie, draga ko pes, skrajno nekvalitetna, za doma bo že), lepo trenirko (v C&A - stala je takratnih 7000 SIT ), po sorodnici pa sem "podedovala" ene bolj nobel hlače in tri bluzice). Če se ozrem nazaj, bi rekla, da bom po nosečniških rečeh posegla nekje okrog 12.-16. tedna - vsaj v zadnjih dveh nosečnostih je bilo tako. V prvi sem do šestega meseca lahko nosila "normalna" oblačila aurora28, Drugače sploh ne bi vedela, da sem , če ne bi zvečer tako težko zaspala, ker sem vsa napihnjena, se mi vrti, mi je slabo in rigam (ja, ja, bogi dec ), potem pa moram fajn podložiti vzglavje, da lahko mrknem... Vsem želim en prijeten vikend, moj je v službi, jaz pa iščem ideje, s katerimi bom zamotila moji dve lumpi, ki bi cele dneve samo skakali po lužah