aurora28
|
Kahlo ti si faca, pa kako se ti naj zagabi čokolada, pa ja ni boljšega od dobre Milke Jaz sem nasplošno velik ljubitelj mlečnih izdelkov, ampak zdaj v nosečnosti, pa prekašam vse meje. Jaz bi jedla kar naprej nekaj mlečnega ali je to sir, sirni namaz, jogurt, kisla smetana, kakao, čokolešnik, ej ni da ni Ne morem pa jesti salam, mletega mesa, pire krompirja , a nismo smešne . Nekaj dni vmes nisem bila tako zaspana, zdaj pa spet spim, sem postala pravi lenilec , prestavljam se iz postelje, na kavč, na računalniški stol...in krog se zopet ponovi. Katina tiste tvoje besede so mi dale zelo veliko optimizma, že itak ga imam, ampak ko si napisala, da bom konec tega meseca že lažje zadihala, se mi je kar nasmejalo in sama misel, da bo kmalu tudi prišel konec oktobra, se ga že veselim Veliko lažje bom zadihala po NS, sam da je z mojo bebico vse ok, da pridno in veselo raste. Kahlo ti pa si kar privošči kislo zelje, ima veliko C vitamina .