tosja
|
PDP na 17.4.07 IZVIRNO SPOROČILO: sasy20 PDP na 17.4.07. Pa eno ko tako lepo skrbiš za seznamčke. Hvala za ....rodila pa menda še nisi Boš 2008 Te morm mal hecat! Preden začnem popravljat sezname vas bom SKREGALA ...da ne boste zdaj začele paničarit, pa vse pisat gor rezultate, pa primerjat!!! Če G reče, da so rezultati vredu...saj nismo vse enako stare Čvekajte o čem drugem Glede spola mi je rekel Miglar, da je še prehitro, ker je preveč napak...danes pa mi na GP reče...mislim, da je... Sam jaz pravim: - punčkam še lahk kaj zraste - fantkom pa odpade. Majček28 in naša črtica koraka - super, da me obveščata o napakah. Kr popravite me, če bo kaj narobe..mam sam dvoje oči, pa še te imajo dioptrijo malamalina - imaš krasen nov avatar! Ketrin - ne sekiraj se zarad utripa, če ti je rekla, da je še v mejah normale. Tud jaz sem danes zapaničarila, da je premajhen...pa NI!!! Pa G sem vse povedala o groznem obnašanju G, ki jo je nadomeščal. Je bla jezna k Punce a ni lepo, da se nabirajo nove in nove !!! Zdaj pa grem seznam popravljat!