|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet - preprečiti obrat na trebuh
5.10.2007 8:43:58   
Žabika
Moja pikica je stara dobrih 6 mesecev in je do sedaj ful dobro spala. Zdej bi bila pa rada non stop na trebuščku. Čez dan se zna obrnit tudi nazaj na hrbet, ponoči pa se v položaju na trebuhu zbudi in začne jokat. To se zdaj dogaja tri noči in to kar parkrat na noč. Ne vem, če je jok tudi samo posledica položaja (mogoče so še zobki na pohodu), ampak prej tega ni počela.
Imate kakšen nasvet, kaj naj naredim, da se ponoči ne bi obračala. Je bilo pri vas podobno? A je to mogoče samo pač faza v razvoju?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasvet - preprečiti obrat na trebuh
5.10.2007 9:59:41   
malička
Žabika ne se sekirat, naša je stara dobrih 7 mesecev pa se na trebuh nonstop obrača že dobra dva meseca, tudi ponoči ampak stvar pri njej je še ta da se on prime z eno roko za rešetke pa z glavo buta not še dobro da imam oblogo okrog, jo bo že minlo žabika pač malo bolj pozorna bit pa bo

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nasvet - preprečiti obrat na trebuh
5.10.2007 10:08:05   
livia
Jaz ne bi nič preprečevala, da se obrne. Ji že paše, da se tako obrne, bo pa kmalu pogruntala kako se obrniti nazaj, pa bo zadeva rešena. Gre za fazo razvoja.

Meni je bilo prav smešno, ko sem z mojo pikico šla pri njenih 6 mesecih pogledat v vrtec in sem videla, da vsi razen enega spijo na trebuhu, z rito visoko v luft. Naša je takrat spala še kot mrtvak na hrbtu. Potem se je pa tudi pri nas začelo in zdaj tudi ona zaspi na trebuhu z rito v zrak. Smešno. Jaz se tako sploh ne morem vležt. Ji že paše tako, a ne.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nasvet - preprečiti obrat na trebuh
5.10.2007 10:50:20   
juniorka
Jaz pri mojem 5 mesečniku to tako zrihtam, da založim blazine pri nogah in se lahko obrne samo na bok- tako ponavadi tudi pol spi, dokler ne zamahne nazaj na hrbet... in tako celo noč... Če pa se mu uspe prerinit mimo, pa sklece dela in me išče, se pogovarja..se zbudi v glavnem..En teden je tudi spalna vreča delovala, pol pa je pogruntal, kako greuser posted image .
V glavnem, svetujem blazine!

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?