Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
, bolečine v nogah....No, pa sem prej ob 6h vstala in mojemu pripravila zajtrk...Nevem, mogoče je za mojo nespečnost kriva včerajšnja kava...sem si naredila belo kavo a z ful močnim espressom (že celo nosečnost pijem brezkofeinsko kavo, včeraj pa nevem kaj mi je bilo...).
... sicer to nima veze z našimi pikeci, ampak vseeno enemu moram zajokat, saj sploh ne vem kako naj drugače reagiram... Z eno prijateljico, ki sva sicer zelo dosti skupaj, se - vsaj jaz sem imela ta občutek - pogovarjava skoraj o vsem... Obe imava podoben problem, ki je povezan z najinima službama in vedno sva druga drugo bodrili in se spraševali kako in kaj, kako bova te stvari rešili... in jaz sem jo to še pred kratkim spraševala in mi nič ni kaj takega odgovorila... in potem čisto po ovinkih izvem in ne od nje, da je z nadrejenimi določene reševala in tudi uredila... V tistem, ko sem to izvedela sem se počutila tako prevarano, kljub temu, da vem, da je čisto njena odločitev komu bo kaj zaupala in povedala in komu ne in, da ji pač tega ne smem šteti v slabo - ker drugače je zelo luštna punca in prijateljica.... ampak meni je pa vseeno tako hudo, ker sem imela občutek, da si vedno vse poveva in zaupava...
.
. Ponoči sploh ne morem spat z zaprstimi usti, ker enostavno ne morem dihat skozi nos. Baje je to kar pogost pojav in se prav veselim, da bo tega kmalu konec...no, upam, da pol ne fašem kakega prehlada v zameno...
.....