|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko vam je hudo..
8.10.2007 20:43:49   
srecna_zvezda
Zivjo punce!

Trenutno sem v nezavidljivem polozaju, kjer se mi zdi da se mi svet rusi pod nogami.. Kaksen je vas recept za slabo voljo in vso zalost, ki jo zapolni vase veliko srce? Mnoge med nami ste ze dozivele neuspeh v user posted image  in kako ste obdrzale glavo nad gladino vode, da ne utonete?
Jaz trenutno cakam sele na prvo M,ampak baje morem na 3 M pocakat preden lahko zacnem znova.. Mi verjamete da sm v trenutku pomislila, da niti prve ne docakam ampak kar pustim in vidim kaj bo. Prosim ne oznacite me za noro in neodgovorno, upam da razumete zakaj je tako..Ta misel mi je prisla ze nestetokrat na pamet. Vem da ne smem tega in tudi ne bom tega storila a vendar... Oprostite mi, ce vam morim, vendar se nekako moram ispovedati in le ve me razumete tukaj. Nihce drug. Niti partner. Nocem biti anonimna, ker se svojih custev ne sramujem in ve mi vlivatek obcutek varnosti in ste kot zlata jama tolazbe, ki jo vsaka najde ce jo le isce.

Pomagajte mi, svetujte kaj naj storim, da mi ta cas, ki ga MORAM prebroditi v dobro vseh, cimprej mine! Redno vas berem in verjemite mi da se resnicno vsakic veselim vsake nove rozike, vedar si s tem samo spodbujam zeljo in hrepenenje za nov boj, kar pa ne smem. Kaj naj storim??user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 20:48:50   
zorica


Oprosti lidija ampak ne razumem zakaj "ne smeš" če pa si tako želiš ?




(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 20:50:16   
srecna_zvezda
Imela sem pred tremi tedni abrazijo in ne smem nacrtovati bebike vsaj 3 M.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 20:51:13   
ninica04
Sicer nisem čist dober štekala zakaj bi morala počakati še 3 M, pa predvidevam da se je nekaj zgodilo in zato ne smeš delati na user posted image . Mam prav?   

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 20:53:11   
ninica04
Sem pravkar videla tvoj odgovor. Sori res mi je hudo za tebe, samo poslušaj gin. in delaj tako kot ti je svetovala. To je tudi za tvoje telo dobro. Ne smeš pretiravat. Kaj pa če ne bi počakala in bi potem spet bilo kaj narobe. A ni bolje da sedaj malo potrpiš pa potem veselo nadaljuješ in ti hitro rata in imaš najlepšo bebico na svetu?

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 20:53:14   
srecna_zvezda
Da Ninica04 prav imas. G mi je rekla da po abraziji ni priporocljivo nacrtovati otroka se vsaj tri menstruacije. Pac da se maternica obnovi in pride v stanje kod pred posegom.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 20:53:22   
zorica



Joj lidija mi je pa prav žal user posted image user posted image user posted image user posted image Si ne morem predstavljati, kako mora biti to hudo ko zagledaš user posted image , potem pa,...




(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 20:56:51   
ninica04
Sej vem, no ne vem, pa vsaj malo mi je lahko jasno kako ti je. Ampak ne smeš obupat! Sej veš da narava sama poskrbi za vse stvari, pač se je že moglo tako zgoditi. Mogoče boljše tako, kot pa kasneje ali tik pred porodom, ali pa da bi bilo nekaj grozno narobe. Potrpi, joči se, kriči, nato se umiri, zadihaj, pejdi na sprehod, popij eno dobro kavico, pa se ti svet zdel boljši in svetlejši! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 20:58:55   
sayuri
lidija, ti se kar zjoči.
Dnevi pa itak hitro bežijo.... user posted image
Sicer pa-nekateri ginekologi pravijo, da je dovolj, da spustiš le en ciklus.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 21:01:01   
srecna_zvezda
Ma sej sem se sprijaznila s tem in je vse res kar pravite. Danes je samo poseben dan ko zalujem. Imam namrec tudi druge tezave,. Med drugimi tudi ta, da je moja mama danes bila operirana, saj ima raka na m.vratu in je morala vse dat ven.. Grozno stresno obdobje prezivljam in danes je pac tak dan ko potrebujem vaso oporo in za kar sem vam neznansko hvalezna!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 21:01:21   
Anonimen
Lidija, meni je moja G (kateri zelo zaupam) po mojem ss rekla, da maternica potrebuje le en ciklus, le eno M, da se njena sluznica popolnoma obnovi in da bi že po eni M lahko ponovno zanosila. Vendar, da je zaradi psihične bolečine bolje počakati. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 21:13:45   
zorica


Lidija mogoče pa je zaradi res stresnega obdobja boljše če se kar držiš nasveta svoje G.
Žal mi je za tvojo mamo, sedaj ji lepo stoj ob stani, ona pa tebi in boš vidla da bodo ti trije meseci kar hitro minili.In kar hitro boš spet zagledala user posted image

Naj te tolaži misel, da je moralo biti nekaj hudo narobe, ko je narava sama poskrbela,...




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 21:14:02   
Anonimen
3 ciklusi proti celemu življenju ni veliko. Misli pozitivno.user posted image
Se mi je podobno godilo po laparoskopiji, ko naj bi začela delat user posted image  takoj po 1 user posted image , vendar še zdaleč nisem bila zdrava, zato te razumem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ko vam je hudo..
8.10.2007 22:08:40   
Muca83
lidija_21, jaz te še kako razumem. Jaz sem morala po prvem SS počakati pol leta. Se mi je skoraj zmešalo. Sem se pa potrudila in sem za ene 3 mesece kar odmislila vse skupaj, potem sem pa postala hudo neučakana. Pa sem dočakala, in je ratalo v drugo, ampak nimam sreče in sem bila v 13. tednu spet na abraziji. Danes je 23. dan od posega in sem že sedaj obupno nestrpna. Želim si biti čimprej noseča! Ampak jaz sem zaenkrat kar vesela kar se tega tiče, saj mi je rekla da je dovolj, da počakam eno M. Upam, da čimprej pride in da se 26., ko imam pregled ginekologinja ne premisli. To je pa že kar kmalu. To je edino, kar mi daje upanje, drugače sem zelo potrta in me je zelo strah, da ne bi mogla imeti otrok. Jaz sem odločena, da upoštevam navodila ginekologinje, ne glede na to, kaj mi naroči. Tako si vsaj ne bom očitala, če se naslednja nosečnost tudi ne izide dobro.

So pa mnenja ginekologov glede tega res različna. Eni pravijo 1 mesec, eni 2, eni 3, eni pa celo pol leta. Jaz ti vseeno svetujem, da počakaš 3 mesece, če so ti tako naročili. Tako si vsaj ne boš ničesar očitala, če bo spet kaj narobe (bog ne daj!).


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ko vam je hudo..
9.10.2007 10:26:13   
Isabellabina
Zdravo lidija_21!
Pred tremi leti sem tudi jaz imela SS,pri  pregledu pri G.mi je rekla da naj počakam en ciklus ,a kljub temu da sva z partnerjem res pazila ,sem zanosila že tisti mesec in me je blo pošteno strah kaj bo rekla G.Ko sem prišla na pregled pri osmih tednih ni popolnoma nič komentirala in kamen bojazni se mi je odvalil od srca in potem smo čez osem mesecev dobili zdravo punčko.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ko vam je hudo..
9.10.2007 12:32:47   
silvya
Lidija,
ti se kar zjoči. To kako razmišljaš je čisto normalno. Veš sama grem skozi tako težko zadevo.  Moja mala je umrla tik pred porodom. Sedaj bo skoraj 5 mesecev. Verjemi, da prav dobro vem kako hudo je izgubiti user posted image .

Je nekaj, kar te bo vedno držalo pokonci, da ne boš obupala, to je misel na dan, ko boš spet lahko zagledala user posted image .

Če imaš cilj, ne tavaš, ampak počasi greš proti njemu.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ko vam je hudo..
9.10.2007 12:54:13   
Neža7
Lidija.. Te čisti razumem. Prva nočna mora je to.user posted image
Kar drži se in boš videla, da bo vam sonček posijal.user posted image
Jaz sem pravkar imela 3. M. Še 2 M in greva tudi midva v novi boj za user posted image  
Jaz sem pa izgubila njino punčko pri 19 tednovuser posted image user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ko vam je hudo..
9.10.2007 19:23:02   
srecna_zvezda
Punce iskrena hvala vam za spodbudne besde. Moram reci da sem danes kar bolje, vsaj glede na vceraj.user posted image  Neza7,Muca83 in silvya kako zelo mi je zal za vas! Najbrz moram biti grozno zate Muca 83 da dozivis ciscenje, sploh pa tolikokrat! Niti misliti si ne morem, koliko te je to vse prizadelo! Neza7 in Silvya za vaju pa sploh! Resnicno si ne morem predstavljati vajinega gorja, saj sta bili ze tako zelo blizu, da se spoznata s svojo pikico!
Zelo hudo mi je za vas, se predstavljate si ne.. Zato si iz srca zelim, da bi v letu 2008 vse veselo zibale! Za to bom drzala pesti vam, jaz pa se bom tudi potrudila in dala vse od sebe da to tudi tako kot ve dosezem! Za vse se en veliiiiikkkkk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ko vam je hudo..
16.10.2007 9:12:58   
jasa
Lidija razumem te. Tud sama ne vem kako bom dočakala konec vsaj 3 mesečnih ciklov, saj sem imela poseg (abrazija zaradi odmrtja ploda) pred 5 dnevi. Tako težko je zapolniti bolečino v srcu,.... Svojo bolečino skrivam in se lotevam stvari, ki me zaposlijo 200%. Večere pa proste minutke skrito pred vsemi prejokam. Tolažim se, da se je sigurno zgodilo z razlogom (ni ravno dobra tolažba). Vem kako ti je težko in verjamem, da nam bo uspelo.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?