|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki, ki to niso
6.12.2004 21:07:30   
rea
Živjo punce!

Ko berem, kaj se je dogajalo te dni, s testi, ki so bili pozitivni, pol pa negativni, pa z vsemi znaki, ki jih imajo nekatere že, ko se še ovulacija ni niti končala, res pomislim, da je pa to že mal preveč.

Pa ne me narobe razumet- vsaki posebej želim, da bi bila čimprej nosečka.

Najprej o znakih:
Dejstvo pač je tako, da po ovulaciji jajčece še 6 do 8 dni potuje, preden se vgezdi. Torej takrat nosečnosti sploh še ni, zato tudi znakov ne more biti! Seveda obstajajo zelo redke izjeme, ki pravijo, da so točno vedele, da so zanosile- ampak take so na žalost zelo redke, in velja predvsem za drugo ali tretjo nosečnost, ko že takoj lahko prepoznajo občutke. Znaki se večinoma lahko pokažejo najprej par dni pred pričakovano M, ko se jajčece vgnezdi, v dosti primerih pa šele po izostali M.

Pa še o testih:
Če piše na testu, da čez 10 minut ni več veljaven, potem to tudi drži. A ni najhuje, če test "pokaže" na nosečnost, ki pa je dejansko ni. Verjamem, da se takrat vsaki podre svet. A ne zato bolje, da se počaka na izostalo M, čeprav se nam seveda zdi to cela večnost, apmak menim, da nam je s tem marsikatera solzica prišparana.

Torej, kaj ve mislite o tem? Pa res ne mislim nobene kritizirat, ali kaj takega. Samo zdi se mi, da si s tem 24 urnim iskanjem znakov in opravljanjem testov en teden pred nepričakovano M punce delamo medvedjo uslugo.


Torej, jaz vsa rada berem, tudi kaj povprašam in napišem, najraje pa čestitam novim nosečkam:bravo::bravo:. Pa na čimveč tapravih :modri::roza:!!!!!!!!!

Tejka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   znaki, ki to niso
6.12.2004 21:13:56   
baguSka
Se strinjam s tabo Tejka. Jst sm se že čist prepustila dnevom in kar bo pa bo. Naveličana sm tega 'študiranja' o znakih itn. Teste pa tud pustim pri miru. Sicer mi že zamuja ampak bom še kar malo počakala.. Konec tedna če pa še vedno ne bo nič, ga bom pa le naredila. Če ne zarad sebe že zarad svojih in fantovih staršev, saj imamo v nedeljo prvo skupno srečanje..
Pozdravček,
Tadeja.

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   znaki, ki to niso
6.12.2004 21:37:49   
urši77
Bravo!!! Se popolnoma strinjam! Bi blo fajn-če ti že kaj je ali pa se ti za nekaj gre(uf, sem komplicirano napisala :) )da se najprej pozanimaš v virih ki so ti na voljo-domača knjižnica, vaška ali mestna knjižnica in pa seveda internetne strani z nemalo medicinskih in nemedicinskih infor.
Sama sem seveda pristaš vseh dokazljivih in znanstveno potrjenih dejstev in na "sem točno vedela kdaj sem zanosila" ne dam prav dosti.Tudi mi2 intenzivno delava na :duda: in dobro vem kako je, če vsak mesec težko pričakuješ ali pa ne pričakuješ, in sem tudi sama vseprevečkrat jokala ob negativnih testih.Pa še vedno vsak mesec počakam na vsaj ene tri zamudne dni preden se lotim dirke do najbližje lekarne.Malo pa lahko tudi
"šparam" svoje živčke, saj jih že tako prevečkrat "kravžljam"!
Pa tudi ob vsem razmišljanju in želji in vsem vsakodnevnim stresom, je po moje dnevni bioritem vse prej kot točen kot urca in tudi O in M ne morejo bit do ure in minute natančne.

LP in pa seveda čimveč tistih pravih:modri: :roza:

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   znaki, ki to niso
6.12.2004 22:05:05   
Teya
joj, tejka, ko bi le bilo tako enostavno.... ne razumi narobe, VEM, da imaš prav....ampak....jst si ne morm pomagat....zavedam se, da sm čist adijo, kar tud zmer poudarjam, ma kej čem narest, ko pa se mi ti "znaki" prikazujejo mesec za mesecom....pa ne misli, da si jih želim....saj prinesejo veliko razočaranje...ampak...KAR SO! verjetno jih nekje "globoko" v sebi vedno iščem in jih zato kar nekako začutim...oh, ko bi le lahko kar enostavno odmislila in kr pozabila kdaj je O, kdaj je predvideni dan za M itd....pa mi(zaenkrat še)to ne gre....
žal mi je, da je nekaterim zoprno brat te naše zgodbice o vseh teh filingih....a brez njih bi bil ta naš kotiček prazen...jst sm pa full vesela, da si izmenjujemo toliko lepih besed...
pa brez zamere...nism mislna nič slabga...pozdravček vsem!

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   znaki, ki to niso
6.12.2004 22:09:18   
cmokec
Zdravo,
se strinjam z vsem zgoraj napisanem. Dodala bi le, da čas testiranja pride z izkušnjami. Saj pri meni je bilo tako.

Ko sva se odločila za otročka, bi ga mogla že v naročku imet, pa je potrebno celih devet mesecev. Jasno je, da sva zdrava in da sva pred to odločitvijo pazila, da se nebi kaj ponesrečilo. Ker pa sedaj nisva pazila, kar je bilo sprva kar malo čudno, je logična posledica, da bom zanosila. Drugače se niti ne more razplesti, zato je trapasto, da bi počakala na izostanek France. Potem pa me udari po pametni glavi. Da nisem noseča, da ni tako enostavno. Pa isto ponovim še par mesecev. Šele nato me izuči, da nič ne vem, da sem pač prepuščena spletu neštetih dejavnikov. Da ljubezen do moškega ni zadosti.

Potem se preleviš v pametnega in varčnega. Včasih sem res, a v večino primerov me je le strah, da ne bom zagledala mojih težko pričakovanih črtic. Tako v resnici zaradi strahu pred izidom čakam in čakam, a na zunaj sem pametna, ker se držim navodil o uporabi testov.

To sem jaz,
cmokec, ko vam pošilja :angel::angel:, da bi nam uspelo, s testerji ali brez njih.

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   znaki, ki to niso
7.12.2004 7:11:22   
VITA74
Teya te čisto razumem in vemkako nemoreš izklopit pa tudi če bi si tako močno želela in vse vemo da ni pametno vedno razmišljat in tuhtat in premlevat in pregledovat znake ampak ker enostavno ne moreš izklopit....
Ko jaz mojemu izjavim, da pa me joškice ta mesec res preveč bolijo in da se mi zdi da mi je slabo...ponavadi reče, "lubica tako je vsak mesec, pa še nisva..." :(( a kaj ko se mi vsak mesec posebej zdi da zdeja pa je res drugače :zmeden: vsi znaki na kupu se mi zdijo tako resnični in tako tako verjetno željeni da si jih kr malo priredim...
Teste res delam zelo preudarno ker ko se jaz odločim narediti test in ga že kupim, takoj ponoči dobim Franco (saj ste tako napisale za M :) ) in ga lahko pospravim za naslednjič...
Punca boste vidle da nam uspe!!!!! Leto 2005 bo naše!!!
Lp :angel:

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   znaki, ki to niso
7.12.2004 7:48:20   
buškica
Ojla!

Kakor je napisala Majda, tudi jaz sem imela ta mesec več znakov da sem nosečka, a ko sem kupila tester mi je najprej pokazal -, potem pa sem še v roku pol ure dobila Franco v vsej svoji veličini. Ne vem ampak mislim ,da je moja psiha preobremenjena s tuhtanjem. Vem da je težko, ampak potrebno bo izklopiti in se prepustiti toku.
Mogoče pa bo leto 2005 bolj radodarno do nas ki si mooočččno želimo otročička.
lep dan vsem
buškica

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   znaki, ki to niso
7.12.2004 8:06:13   
simonas
Jaz pa nič več ne verjamem znakom... Prejšnji mesec mi je bilo slabo, bila sem požrešna, celi mesec so me prsi bolele, čudni okusi, pa M en dan prehitro, tak da je bilo očitno vse na psihi. Odločila sem se, da ne bom več tako obsedena z opazovanjem svojega telesa in se bom raje pustila presenetit, saj je drugače razočaranje vedno znova preveliko.

Simona

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   znaki, ki to niso
7.12.2004 8:10:51   
Natka1
Tejka,
se popolnoma strinjam s teboj. Ampak pri meni so bila dejstva nekoliko drugačna. Romed test je bil pozitiven, ko mi je M zamujala že 5 dni, rezultat pa se je že pokazal po 2 minutah?!?!

Ampak saj ni pomembno. Zdaj je kar je.


Natka

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   znaki, ki to niso
7.12.2004 12:37:54   
Joni
Sem vesela nosečka - po skoraj 2 letih sem dala že kar nekaj pestrih situacij skozi (Klomifen, Dabroston, HSG, laparoskopija)! Sedaj, ko vem da sem noseča, sem res lahko general po bitki (tako kot vsak);):)-;):)-

Rada bi samo povedala tole, vem, da je težkooooo čakat na dan, ko naj ne bi bilo krvave France, samo res je nesmiselno delat teste že prej (mogoče kak dan prej, pa še to je riziko, ker je lahko lažno negativen)!

Jaz ga nisem nikoli delala prej, ker toliko se mi je vseeno zdelo samo po sebi umevno, da z glavo ne moreš skozi zid! Sedaj sem čakala M 33. dan - pa je ni bilo, test sem delala pa 44. dan!!!!!, ko je bilo že res sumljivo, čeprav po eni strani nič nenavadnega za moje stanje (PCO, neredne M), pa še to sem ga delala zaradi tega, ker bi morala naslednji dan začet jemat tablete za M, ki pa so se mi že na daleč gabile!

Puncam, ki si tako želimo dojenčke, ponavadi zaštrajka ciklus in če je še tako reden, se kar kmalu lahko zgodi, da ni več! To jih je skusilo že veliko!

Punce, veliko moči vam želim, da zdržite do tistega dne in vsem :roza: ali :modri:! :miska::miska::miska:

Joni:metulj::nosecka:

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   znaki, ki to niso
7.12.2004 16:23:56   
spella
Tudi jaz se strinjam s tabo Tejka.

Poleg tega pa mislim da, če imaš preveč časa (kot ga imam naprimer jaz - bolniška)potem ves čas iščeš nekakšne znake, če si pa nonstop tako zaposlen, da na to nimaš časa mislt, preteče čisto navaden mesec nato pa pride :hudicek:. Če pride :hudicek: se tako ne sekiraš preveč,če pa :hudicek: še nekaj časa ni na spregled, si pa lahko samo srečka:nosecka:. Tako ne bi bilo nobenih živčnih vojn in bi bilo več srečk :nosecka:. Najboljša rešitev bi bila čim večja zaposlitev brez stresov in skrbi.

To je lahko govort, do pametne streznitve, pa je težko pridt.

Se pa strinjam da je tale forum superca in so teli predhodni testi prov zabavni (jest cicer še nism naredila nobenga), sam če jih bi jemale bolj za hec in pol ne bi bilo tok solzic. Brez naše neumne psihe inneučakanosti forum nebi obstajal, sploh pa nebi bil tolk zanimiv, zato nej kr ustane takšen kot je. Jest se namreč o vseh teh ženskih ceramonijah tud ne morem z nikomer pogovarjat, ker bi vsi misili , da sem malo čez les.

:rozica::rozica::rozica:Špela

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   znaki, ki to niso
7.12.2004 19:39:48   
Teya
spella :bravo::bravo::bravo:
jst tud testov ne delam pred izostankom...mi je pa full všeč, da lahko tukaj, skupaj s puncami, ugotavljam "verodostojnost" takih in drugačnih znakov....:)-

(odgovor članu rea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?