|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sporocilo za piko30
12.10.2007 16:45:22   
Bubacka
Zdravo pika! vidla sem tvoje slikice, kje ste z decembrckami... me zanima, a so toje prijateljice, ali si njih spoznala prek RR? Tak bi rada se pridruzila vama, ker najna isto decembra rojena, pa se eno kolegico imam... A se dobivate se kaj skupaj?

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sporocilo za piko30
12.10.2007 16:46:42   
sayuri
Mislim, da bi ji bilo dobro poslat ZS - tako bo tvoje sporočilo zihr vidla.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2007 17:07:13   
Bubacka
ja ce vedala kam, bi ze ziher poslala...

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2007 17:16:54   
sayuri
Ti pomagam user posted image

Klikni na spodnji link:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1243067&mpage=211&key=&#1947247 

Se pokaže eno sporočilo pike30? Je to ta prava pika?
No, pod njeno sličico boš videla majhne ikonce (e-mail, ZS, Kontakt....) Klikni z miško na ZS, In se ti bo odprlo okno za pisanje zasebnega sporočila, ki ga bo dobila samo ona. user posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2007 18:11:52   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Bubacka

Zdravo pika! vidla sem tvoje slikice, kje ste z decembrckami... me zanima, a so toje prijateljice, ali si njih spoznala prek RR? Tak bi rada se pridruzila vama, ker najna isto decembra rojena, pa se eno kolegico imam... A se dobivate se kaj skupaj?

Ti bom odgovorila. Pika se je srečala z decemberskimi mamicami, s katerimi se je spoznala tukaj na RR. Če želiš, se nam pridruži na Starši čvekamo decemberke/čki 06. Potem se pa zmenimo, kdaj se spet srečamo. Vidim, da si iz Celja. Jaz sem tudi in se lahko kdaj s tamalčki dobimo. Na tem srečanju me sicer ni bilo, ker je nekaj prišlo vmes, drugače pa sem za taka srečanja user posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2007 23:05:57   
pika30
Oj Babucka,šele zdajle sem videla,ko sem čekirala forum.
Ja vse smo iz RR in smo se dobile v City centru,da smo se končno spoznale še osebno.A tvoja je tudi decemberka,super,daj se nam pridruži na starši čvekamo-decembrčki 2006,boš kaj več napisala o tvoji pupi.Pridi no!user posted image
Ko se bomo pa zopet za srečanje dogovarjale pa se seveda z veseljem lahko s kolegico pridružita,več nas lešpe je.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ko zaključiš z rojstvi otrok
Ko brskaš po svoji omari, je povsem v redu, da nosečniške kavbojke znova zložiš na polico. Vsem nam občasno prija malce ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?