|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:18:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ah ja.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kwa te muč londonskaparižanja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:22:41
|
|
|
|
arielca
|
Tale tema je pa res zadetek v polno
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:26:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Dan, Njuškalo. A nisi na sončku? Dan.Ja, sem bila na sončku, pa sem malo spet doma.Danes sem si sposodila psa od ene kolegice , po dolgem času sem se spet sprehajala s psom.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:26:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Romana, odpeketaj! čao miška.... ajde bježi sad kuči!!!!
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:27:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Romana, odpeketaj! čao miška.... ajde bježi sad kuči!!!! ZGIN
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:29:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ju viš
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:30:01
|
|
|
|
arielca
|
Spet fajt
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuškalo, jaz se tebe kar bojim. Danes grem v Lidl. A delaš mogoče popoldne? Upam, da ne, ker bom drugače vzela varnostnico seboj.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:34:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kar boj se me...Pa Romani objasni, da sem res opasna Danes ne delam, tako da greš lahko svobodno v Lidl...pa kao da bi najela varnostnika..ehe..bi ga morala prej jaz, ko me tako obožuješ in to..
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:34:50
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ju viš Pejd se pred svoj blok igrat...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ko me tako obožuješ in to..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:36:25
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Njuškalo, jaz se tebe kar bojim. Danes grem v Lidl. A delaš mogoče popoldne? Upam, da ne, ker bom drugače vzela varnostnico seboj. Tole je pa reklama . Za trgovino in trgovko ... Pa še za varnostnico . A bi moderator kaj ukrenil, prooosiiim .
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:37:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo ko me tako obožuješ in to.. Ne, delaj se nevedne..vsa ljubezenska pisma, ki jih puščaš na blagjani...no to se malo spomni
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Tole je pa reklama . Za trgovino in trgovko ... Pa še za varnostnico . A bi moderator kaj ukrenil, prooosiiim . Reklama, ja. Da nobenega ne bo več tja.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:37:29
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Njuškalo, jaz se tebe kar bojim. Danes grem v Lidl. A delaš mogoče popoldne? Upam, da ne, ker bom drugače vzela varnostnico seboj. Tole je pa reklama . Za trgovino in trgovko ... Pa še za varnostnico . A bi moderator kaj ukrenil, prooosiiim . Ja, samo res..če ni bolj anti-reklama
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:37:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ju viš Pejd se pred svoj blok igrat... nimam nobenega bloka pred bajto. .. tko, da steraj se dol s teme in samo začepi kad nemaš pojma....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:38:06
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: arielca Tole je pa reklama . Za trgovino in trgovko ... Pa še za varnostnico . A bi moderator kaj ukrenil, prooosiiim . Reklama, ja. Da nobenega ne bo več tja. Torej v bistvu praviš, da te lahko tožimo, ker nam delaš slabo reklamo?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ne, delaj se nevedne..vsa ljubezenska pisma, ki jih puščaš na blagjani...no to se malo spomni Če mi pa blagajno pred nosom zapreš. Kako naj ti drugače izpovem ljubezen. K* pa taka trgovka.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:38:48
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ju viš Pejd se pred svoj blok igrat... nimam nobenega bloka pred bajto. .. tko, da steraj se dol s teme in samo začepi kad nemaš pojma.... Romana, ti bi se morala mene malo bat začet...do mene bi mogla gojit strahospoštovanje
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:39:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ne, delaj se nevedne..vsa ljubezenska pisma, ki jih puščaš na blagjani...no to se malo spomni Če mi pa blagajno pred nosom zapreš. Kako naj ti drugače izpovem ljubezen. K* pa taka trgovka. Aha..ni torej res, da se mene bojiš..ti si užaljena, ker sem ti blagajno zaprla..v tem grmu tiči zajec
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:40:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja itak..sej jst sm znana po tem, da gojim do ljudi strahospoštovanje .... se pa nekateri vidim preveč cenite....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:40:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja itak..sej jst sm znana po tem, da gojim do ljudi strahospoštovanje .... se pa nekateri vidim preveč cenite.... Pejd se sončit...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 14:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Aha..ni torej res, da se mene bojiš..ti si užaljena, ker sem ti blagajno zaprla..v tem grmu tiči zajec Bojim se te še vedno. Imam pa novo... varnostnico.
|
|
|
|
Ime za punčko?JAPEKatero ime vam je všeč za punčko?Tanita (
22%)

Karin (
72%)

Terezija (
6%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!