|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 11:05:48
|
|
|
|
mojčca
|
Ja, to mi prakticiramo pri tašči, kjer se pazi naša tavečja. Obnese se super, pa tudi Manci se ta postelja ful dopade.
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 11:28:05
|
|
|
|
tajtaja
|
MI to prakticiramo za enega dvojčka-fantka od morja naprej. Na morju so nam v hotelu dali prenosne z ta pravimi jogiji in je fantek super spal. Ker spi zelo nemirno, se je skoz butal v ograjijo od posteljice, čeprav imamo okrog tisto zadevo, ampak vseeno. No na morju tega ni bilo. IN tako smo po vrnitvi z dopusta dali tapravo posteljico ven, noter pa prenosno in v njo reden jogi. In je boljše.
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 11:32:17
|
|
|
|
natasaom
|
mi jo tud imamo.zdaj ati dela že tavelko pojsteljico tako,da bo kmalu spala v navadni pojstelji. hana je stara 3leta.v tej pojstelji pa spi točno eno leto..razlog? rajš nebi pisala o tem.
|
|
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 12:07:03
|
|
|
|
anajmad
|
Ja,skoraj dve leti smo imeli normalno posteljico,potem sem pa kupila prenosno in dala jogi notri. Rezultat: definitivno boljše spanje in mir končno ponoči.
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 12:44:20
|
|
|
|
katra55
|
Kje pa ste kupile jogi za prenosno posteljico?
|
|
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 18.10.2007 13:05:35
|
|
|
|
glen
|
Katra55 Navaden jogi kot je za navadno postlo.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2007 14:14:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 19.10.2007 18:26:13
|
|
|
|
Naja30
|
Super ideja! A katera ve, kakšna je dimenzija prenosne posteljice in do kako dolgo lahko otrok notri spi?
|
|
|
|
|
RE: prenosna postelja za vsak dan? 19.10.2007 21:46:31
|
|
|
|
mayci
|
Naja3, dimenzija posteljice (oz. jogija) je 120×60, otrok pa lahko notri spi toliko časa, dokler ni prevelik. Odvisno, kako raste...
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPraznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
izbor imena za fantaadockKatero ime za fanta vam je najbolj všečpeter (
23%)

jan (
47%)

izak (
23%)

oto (
7%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!