Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najboljša ginekologinja 21.10.2007 20:17:13
|
|
|
|
Miška76
|
Se opravičujem, samo ta tema je bila že velikokrat napisana, pa brez zamere.. .
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 21.10.2007 20:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jordanova je bila dobra g, dokler si ni začela zmišljevat ali bo še pri nas, ali ne bo, potem ni vedla, kje bo delala, nazadnje je šla v Krko, pa je kmalu pustila in šla nazaj v porodnišnico in ambulante okolice Postojne. In takih ginekologov si jaz ne želim, da se takole igrajo sami s sabo, še najbolj pa pacientom. Zaradi teh zmišljotin sem jaz zamenjala 4 ginekologe v 1 letu in mi je presedlo. In zdaj sem pri dobrem Merlotu.
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 22.10.2007 21:33:22
|
|
|
|
kate_mario_rok
|
mogoče ampak jaz sem pred nekaj dnevi prišla in ne vem za to rubriko sorry
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 23.10.2007 10:36:41
|
|
|
|
purple
|
Zame je najboljša dr. Glušičeva.
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 15.1.2008 21:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
odpravljam se na 1. pregled v PO nameravam k dr. Jordan...malo me je strah :( upam da je res dobra pa prijazna in potrpežljiva predvsem :) na spletni strani so skoraj od vseh zdravnikov slike od dr.jordan pa je ni. a je to starejša ali mlajša zdravnica?
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 15.1.2008 21:57:03
|
|
|
|
kew kew
|
Tudi jaz dam glas Jordanovi. Super je! Je pa stara po moje okrog 40 al tam nekje.
|
|
|
|
|
RE: najboljša ginekologinja 16.1.2008 6:48:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno kje?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?