Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ona je bolj kakšen rak kot pa škorpijonka..je čist nenevarna Kako si pa do raka prišla A ni vmes še nekaj drugih živali?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:49:59
|
|
|
|
purple
|
Njuši, v podznaku sem rakec. Moj pa ma še boljšo kombinacijo, kozorog- podznak lev.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf... kakšna zanimiva debata
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:51:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Romana pa ne škorpijonka Ona je bolj kakšen rak kot pa škorpijonka..je čist nenevarna ti bod pa tih, da te ne pičim.... ponoči pričakuj obisk:
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:52:21
|
|
|
|
purple
|
Vsak dan bolj.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:52:57
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ona je bolj kakšen rak kot pa škorpijonka..je čist nenevarna Kako si pa do raka prišla A ni vmes še nekaj drugih živali? Jah zato ker sta si škorpijon pa rak kao podobna..mejčkn..in sem hotela poudariti, kakšna nežna škorpijonka je to...da je bolj podobna raku kot škorpijonu Nekako tako, no.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:53:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Njuši, v podznaku sem rakec. No, vidiš...o tem sem govorila, ko sem napisala da je Romana bolj rak kot škorpijon. Ker raki so nežni, tako kot Romana
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:55:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa veš kaj si v podznaku?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:55:43
|
|
|
|
purple
|
Zato bo pa Romana ena mojih sotašč.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:56:28
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kako pa veš kaj si v podznaku? Men so zračunali ( jaz na žalost ne znam).
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:57:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej pravim, da sem v podznaku strelka, ki me tisti čustveni izlivi kar fajn tepejo.... še Sneguljico sem gledala pa sem nakonc jokala...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 20:59:48
|
|
|
|
purple
|
Nežna dušica, ni kaj.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ej babe a je kaka šlogarca tle gor?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bi rada vedla?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:02:11
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ej babe a je kaka šlogarca tle gor? Saj boš kmal zvedla izid volitev, no...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:02:51
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kako pa veš kaj si v podznaku? Pod znakom ti piše.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:03:55
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kako pa veš kaj si v podznaku? To je treba izračunat.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:04:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kako pa veš kaj si v podznaku? Pod znakom ti piše. Meni je pa plomba ven padla..vsak čas me bo začel boleti zob.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec jz ti lahk zašlogam kaj? Ti sam povej kaj in kako? IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ej babe a je kaka šlogarca tle gor?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:07:31
|
|
|
|
caillou
|
Zdej se pa tale tema res lahko že neha .
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:08:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz se pa že cel mesec spravlam k zobarju da mi popravi plombo, ker me boli vedno ko jem. pa mislim da bom prej dočakala pregled pri njem ko pa šla kar tak k njemu IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Kako pa veš kaj si v podznaku? Pod znakom ti piše. Meni je pa plomba ven padla..vsak čas me bo začel boleti zob.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:09:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce film se je začel...... jaz vas bom zapustila...... grem gledat Vsemogočnega Bruca..... bom ziher nakonc jokala....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana hvala da si me spomnila... grem tudi jaz pred TV.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:14:18
|
|
|
|
ZARA
|
U sej res, Brus Olmajti - vsi pred ekraneeeeeeeeeeee
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 21:15:10
|
|
|
|
purple
|
Jaz se že smejim.
|
|
strah pred porodomnataly33prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovoretežje (
12%)

lažje (
73%)

enako (
15%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!